Viitorul – destin implacabil sau co-creație?

Posted by

Se spune că singura constantă în viață (vieți, experiențe ale sufletelor noastre) este schimbarea. Prin urmare, viitorul. Fără doar și poate, viitorul va fi. Nu se poate altfel. În fiecare moment avem la dispoziție o infinitate de viitoruri, fiecare dintre ele însemnând o linie temporală. Noi alegem în fiecare moment exact ceea ce pare inevitabil: viitorul. Îl alegem și astfel îl construim.

Viitorul va fi. Orice crezi că va fi. Și dacă mori un viitor tot va fi. Vei spune: cum așa? Exact așa. Va fi exact ceea ce tu crezi că va fi. Dacă tu crezi că nu va fi nimic, probabil vei experimenta și asta. Doar că atunci când capeți puțin mai multă perspectivă, când privești de la o înălțime ceva mai mare brusc încep să apară piese din puzzle la care nu puteai avea acces de pe treapta pe care erai. Totul capătă un cu totul alt sens.

Întrebarea e: cât de conștient alegi (așadar creezi) tu viitorul tău?

Suntem într-un moment în care ne uităm în spate și observăm tot ce am creat până acum. Inconștient. La nivel colectiv e haos. La nivel personal însă, este așa cum alege fiecare. Haosul colectiv de acum este rezultatul haosurilor personale ale atâtor generații adormite. Cheia este la fiecare dintre noi. La momentul actual, alegerile personale devin din ce în ce mai clare. Adevărul a început să strige. Informație există. Ochii și urechile care să îl accepte și sufletele care să îl recunoască – din ce în ce mai multe.

Vindecarea este din ce în ce mai accesibilă. 

DAR prima condiție a vindecării este flexibilizarea minții. Citește, informează-te, acumulează cât mai multă informație în așa fel încât să ajungi să-ți structurezi mentalul pentru a permite vindecarea. Milenii de întuneric sunt încă prezente în noi. Vindecarea va fi a celor care se “mută”, prin permiterea intrării în sistemul lor de credințe și valori a altor legi decât ceea ce ni s-a inoculat din fragedă pruncie, pe linia temporală în care paradigma se schimbă.

Putem pătrunde în subconștient, putem lucra și vindeca cele mai adânci programe și răni, dar primul și cel mai important obstacol este mintea noastră conștientă. Care, prin antrenarea permanentă și flexibilizare, se poate transforma tocmai în acel motor esențial pentru vindecare. Dacă mintea conștientă nu dă voie, vindecarea nu poate fi atinsă. Mintea trebuie să ajungă să știe ceea ce sufletul știe deja. Cu alte cuvinte, trebuie să ne antrenăm mintea să creadă sufletul. Aceasta este cheia.

Punctul de plecare al vindecării este să crezi că te poți vindeca. Și mai ales să-ți dai voie să accepți în sistemul tău de credințe cea mai importantă lege, singura care contează: TOTUL ESTE DESPRE TINE. Tu ești cel care te-ai adus aici și tu ești cel care poate decide încotro mergi mai departe.

Cât timp nu scoatem din sistemul nostru interior cea mai mare minciună a tuturor timpurilor, ideea de Mesia, nu vom reuși. Cât timp nu înțelegem că Iisus a venit să ne arate potențialul, nu să ne ceară să stăm în genunchi în fața lui, nu avem nicio șansă. Cât timp îl vedem pe Dumnezeu în exterior nu putem reuși (se aplică pentru orice religie). Dacă ceea ce scriu aici îți sună a blasfemie ai de lucrat cu asta.

Nimeni nu te salvează, la fel cum nimeni nu e vinovat pentru ceea ce ți se întâmplă, orice ar fi. 

Inclusiv în terapie, degeaba vii dacă tu crezi că terapeutul te vindecă, sau Dumnezeu din cer, sau pastile, sau ierburi sau mai știu eu ce.. Nu mai veni. Până mintea ta nu acceptă că tu nu ești un cerșetor care stă cu mâna întinsă la oricine din afară, fie el înger, arhanghel sau Dumnezeu însuși, ci tu ești stăpânul vieții tale și co-creatorul realității și al viitorului tău, nu ai cum să te vindeci. Doar tu ai puterea și instrumentele pentru a te vindeca. Doar să crezi asta.

Dumnezeu este Tot Ceea Ce Este, deci și TU. 

Singura cale este să ajungi să crezi asta, ca apoi să ajungi să simți asta, până când acest adevăr îți cuprinde întreaga ființă. Abia atunci apare vindecarea.

———————————————

Pentru programarea unei ședințe de regresie hipnotică trimite email la raluca@regresiihipnotice.ro. Vei primi un email cu toate informațiile legate de ședință.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.