Apocalipsa interactivă. Alege finalul. (partea I)

Posted by

Azi am ieșit la cumpărături. A treia tură de provizii de apocalipsă (noțiunea deja și-a pierdut sensul). Mi-a luat ceva timp, dar până la urmă am găsit porumb de floricele. Orice ar fi, pot să mă lipsesc de multe, dar nu de popcorn. Nu în acest prezent. (ca s-o ard spiritual..)

Până acum am stat cuminte și m-am abținut de la comentarii, să văd și eu cum evoluează lucrurile în thriller-ul ăsta jalnic regizat de Woody Allen, cu Louis de Funes în rol de EROU… adică personaj principal.

Carevasăzică, se dă o societate. Ea este împărțită în niște categorii, dintre care îi remarcăm pe:

  1. Ăia leșinați de frică, uzi până la piele și dincolo de ea, convinși că virusu’ îi așteaptă după colț, pregătit să-și bage cilii lui mici și mov în carnea lor moale și rozalie, strecurându-se cu viclenie pe sub masca cu zece straturi de polipropilenă. Fără glumă de data asta, personal sunt convinsă că cei ce mor de coronavirus (situații nefericite de altfel) mor din frică. Efectiv sunt atât de terifiați de diagnostic încât toate organele dau shut down. Dar asta e altă discuție. Mulțumim pe această cale autorităților și mass mediei pentru PR.
  2. Ăia complet neleșinați de frica de virus, dar pătrunși de frica de foamete. Aici avem variantă reactivă (care se dau peste cap în căutare de soluții) și varianta pasivă (atârnă pe canapea cu un pahar în mână uitându-se atent în gol). Ei înțeleg că virusu’ e subțire pe cât de groasă este criza economică din zare.
  3. Ăia care alternează: fie leșinați de frică de virus fie leșinați de frică de foamete. Ăștia sunt chiar tragici că nu prea au scăpare, oscilează haotic între videocall-uri și bucătărie, ba verificând nivelul de aprovizionare a frigiderului ba sorbind cu nesaț sfaturile autorităților și a doamnelor coafate de la televizor, singurele puncte de sprijin competente în această apocalipsă de prost gust.
  4. Ăia care în sfârșit au aflat de David Icke & Co. Conspiraționiștii. O verigă mai sus în lanțul trofic, ei s-au prins măcar că nu există coincidențe în viață sau dacă sunt niciodată nu sunt lăsate nespeculate. Totuși, se remarcă prin venele proeminente din zona jugulară, ceea ce ne face să ne gândim că nu rezistă mult.
  5. Ăia care n-au aflat cine e David Icke, dar au citit profețiile alea cu cipuri, vaccinuri și alte chestii de le face Ucigă-l Toaca când noi nu suntem atenți.

Se dau și niște scenarii, că suntem profesioniști:

SCENARIUL 1

Micul movaliu a apărut pentru că un chinez a poftit într-o zi la o pulpă superioară de liliac la cuptor. Om inimos, a împărțit și el cina cu nevastă-sa și toată familia ei și gata focaru’. Autoritățile din întreaga lume s-au mobilizat admirabil și într-o eroică încercare de salvare a umanității, bravii lideri mondiali – petrecând zile și nopți asudați și frământați de binele supușilor – au decis că cea mai bună variantă e să-i închidă pe toți în casele mai mult sau mai puțin personale, punând un pic pe hold economia mondială, care oricum va fi salvată prin infuzie de capital – donarea pușculiței cu tot ce a primit Rockefeller ăla micu astă iarnă la Sorcovă. Ar trebui să ajungă. Suntem bine. Virusul e hiper-letal, atacă în general după 22.30 și are tendința să îi omoare pe toți în mod brutal și total neașteptat, inclusiv pe ăia călcați de tren, loviți de fulger și înecați cu oase (nu, nu de liliac). Paradoxal, are o abilitate incredibilă de a se insera în organism în așa fel încât să dea lovitura de grație, cât să apuce raportul deceselor pe ziua respectivă. Am mai aflat de asemenea că prin EROU mai nou se înțelege un Gigi cu caschetă care are abilități înnăscute deosebite, nu ca fraierii ăia de Superman și Batman. El poate cu un picior să pareze virusu’ fix când se apropie de masca-i din dotare, cu un picior să oprească în ultimul moment un cărucior cu un copil de 2 ani cu potențial infracțional șocant, în încercarea maică-sii (o degenerată inconștientă) de a-l introduce ilicit în parcul din fața blocului și cu celălalt picior să scoată din buzunarul de la piept carnețelul cu procese verbale și chitanțierul. (da, ați numărat bine)

SCENARIUL 2

Virusul a fost creat de oculta mondială în încercarea de controlare a oamenilor, surse de energie importante pentru entitățile care controlează Terra. Totul face parte dintr-un plan bine pus la cale, în care virusul este folosit pentru mai multe scopuri – în primul rând inducerea fricii, apoi prin ținerea oamenilor în casă – care conduce la efecte psihologice grave manifestate în timp prin reducerea gradului de reactivitate, acceptarea sau chiar solicitarea limitării libertăților personale, introducerea la un anumit moment a unui vaccin care să modifice și mai mult structura organismului uman la nivel celular, astfel încât încet încet omenirea să devină o masă de control care îmbinată cu inteligența artificială să asigure condițiile pentru implementarea planurilor nasoale ale nasoilor. Totul pe fondul implementării 5G, că nu era suficient cât era. Varianta scurtă. Ați înțeles ideea.

Indiferent de scenariu și categorie, situația pare cam nasoală. Pe scurt, we’re fucked (sau așa pare).

Dar dacă n-am fi? Dacă ne-am detașa noi de cauze, scenarii, chinezi care mănâncă sau nu lilieci, reptilieni care vor sau nu să ne controleze și dacă ne-am vedea fiecare de treaba noastră personală? Gen – vindecare, echilibrare emoțională, depășirea fricilor. Oare ce s-ar întâmpla? Acum chiar putem exersa practic.

Păi…

Ne-ar crește vibrația, ne-am menține din ce în ce mai mult starea de bine și echilibru, am realiza că nu are sens să ne conectăm la scenarii, ipoteze, boli, pandemii, teorii ale conspirației – FRICI.

Nu am mai fi programați de alții – “formatori de opinie”, “influenceri” – cu sau fără epoleți sau solzi. Nu ne-am mai pierde energia aiurea certându-ne între noi pe teorii, scenarii sau statistici SF. Nu ne-am mai judeca unii pe alții pentru că nu avem aceleași păreri sau aceleași acțiuni.

Și am realiza, o dată pentru totdeauna, că a avea dreptate e IRELEVANT.

Tot ce contează e să fim FERICIȚI.

Și așa se va materializa linia temporală în care nimic din cele de mai sus nu există. Când fiecare dintre noi își va transcende fricile și vom trece dincolo de ignoranță, uitare, iluzia dualității.

Ne vedem acolo!

 

VA URMA..

(partea aplicată)

 

Please follow and like us:

4 comments

  1. Este pentru prima oară când intru pe Blog-ul tau. Ești incredibila, te rog sa mă crezi, că am ras la citirea acestei Apocalipse interactive cu lacrimi, dar nu cu lacrimi de “elefant roz” ci cu lacrimi adevărate si din tot sufletul. Ai pus punctul pe “I” minunată exprimare si tot ce ai scris este adevărat. Nu “ne-am mai judeca unii pe alții pentru că nu avem aceleași păreri sau aceleași acțiuni” Adevărat așa este, ” iubirea si eliminarea fricilor” sunt cheia spre viitor, cu Dumnezeu care este in interiorul nostru al fiecăruia si pe care foarte puțini reușesc să-l găsească. Nu sunt inca pe calea desăvârșirii si poate nu voi ajunge niciodată, dar incerc pe cat este posibil sa fiu OM. Mulțumesc, îți doresc să ai Sărbători de Paste Liniștite. Fie ca Isus sa învie in fiecare din noi !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.