Previziuni intuitive Aprilie 2019

Posted by

Ca aspect general, aprilie va fi o lună destul de plictisitoare, comparativ cu lunile trecute va arăta ca un fel de comă de gradul I, pe alocuri chiar II. Se anunță creșteri de vânzări în sectoare cheie ale economiei naționale, cum ar fi pe de-o parte tradiționalele grătare/frigărui/forme de drob iar pe de altă parte table, cărți de joc și, pentru cei mai curajoși, șah.

Totul pe fundalul transformării personale a fiecăruia dintre noi, indiferent de zodie, creștere spirituală cât vezi cu ochii, dacă nu vezi chiar așa multă e ok, se poate să fie de la fumul de la grătare care-ți intră în ochi, de altfel fumul de grătar este un pas important în desăvârșirea fiecărui Lucrător în Lumină, este o inițiere care chiar ar merita un articol separat.

Dar.. deocamdată să ne concentrăm pe previziunile pentru fiecare zodie în parte:

Berbec – la voi în zodie se va întâmpla cică o Lună Nouă, de unde rezultă că e esențial să scoateți de la naftalină toate lumânărelele și Palo Santo-urile de la toate ritualurile de lună nouă pe care le-ați făcut până acum (dacă n-ați făcut e nasol rău, nici n-are sens să vă mai zic ceva), pentru că începeți ceva. Orice. Că e un nou sul de hârtie igienică, că e un nou tub de pastă de dinți (aveți grijă la pineală), că în sfârșit decideți să folosiți un prezervativ nou nouț, sigilat, clar începeți ceva nou. Astrele nu garantează că veți termina ceea ce începeți dar suntem bine, ne-am detașat de mult de așteptări.

Taur – la voi se întrevăd două aspecte majore, unul este aceeași Lună Nouă (paradoxal e și la voi, eveniment astrologic extrem de rar) care cică pică (vai, ce drăguț sună… ) în casa a XII-a și al doilea – că o să vină ziua voastră și dați de băut (adică intră Soarele în Taur), ceea ce înseamnă că la sfârșitul ciclului de 12 luni este ideal să faceți curățenie lună, mai băgați și voi un aspirator, mai dați cu un mop, pentru unii chiar s-ar recomanda un duș, ca să vă prindă ziua voastră curați și frumos mirositori. Cică Venus e și ea tot în casa 12 ceea ce înseamnă iubiri ascunse, în general atât de bine încât nici tu nu le găsești (personal, mi s-au întâmplat astea toată viața). Aș mai adăuga că este momentul perfect să dăm jos cele 2kg pe care le-am pus în martie că ne-a apucat să ne lăsăm de fumat, dar s-ar putea asta să se aplice doar la mine, îmi cer scuze, nu mă băgați în seamă..

Gemeni – Mercur cică e cu voi, băieți! Sunteți maxim de curajoși, mânca-v-ar mama pe voi de curajoși mici ce sunteți, materializați tot ce vă trece prin cap. S-ar putea să vă ia așa un pic valul cu materializarea și după 10 aprilie să vă materializați (din elan muncitoresc prost aplicat) partenerul cu bagajele afară din casă, dar vestea bună e că veți materializa altul relativ repede, cam într-o săptămână. Vă ajută casa a XI-a a grătarelor, foarte bine aspectată.

Rac – la voi Luna Nouă pică în casa carierei, ceea ce înseamnă că toți racii vor deveni șefi.. sau măcar unii.. unul sigur (îl rog pe racul care devine șef să-mi confirme, să-mi dea și mie un pic de credibilitate). Așadar, realizări marcante în carieră, care pot îmbrăca diverse forme: promovare, primirea unui bonus, notorietate, mângâiat pe creștet cu apelativul “good boy” sau pentru cei cu adevărat norocoși – pensionare. Există inclusiv riscul să vă căsătoriți, recăsătoriți, rerecăsătoriți, etc. Nu prea ne plac re-re-urile.. Prin toamnă devin dificile.. Dar dacă trebuie, cu plăcere!

Leu – hmm.. la voi e interesant că veți obține un plus de imagine din tot ceea ce înseamnă relația cu străinătatea – călătorii, afaceri, baza de date a Interpolului. Pe scurt, va afla lumea de voi. Ceea ce e foarte mișto, dacă nu e nasol. Clar se va schimba ceva la serviciu, cineva demisioneaza, poate chiar voi. Acum realizez că intuiția mi-a revelat o adevărată telenovelă în horoscopul ăsta, devine evident că Racii îi sapă pe Lei și le iau pozițiile de conducere, iar pe câte unii îi și raportează în baza de date a Interpolului. Abia aștept horoscopul pe mai să vedem cum se termină totul…

Fecioară – voi veți fi se pare singurii ocupați în aprilie. Veți fi foarte susținuți de astre în munca de detectiv particular pentru recuperarea unor bani; cică asta vă ajută și pe începerea unei noi relații de iubire, pentru că, nu-i așa, orice relație adevărată începe cu o stalker-eală bine plasată. Vestea bună e că nu vă băgați în karma telenovelistică a leilor cu racii și în plus cică partenerul câștigă destul de bine în aprilie, ceea ce în mod absolut rușinos se reflectă în buzunarul vostru. Clar, nu plătiți voi micii.

Balanță – la voi ca de obicei lucrurile sunt clare: ori vă căsătoriți ori divorțați. Vedeți voi. Există șansa foarte mare să vă intersectați cu partenerul de viață perfect – cunoscându-vă, cel mai probabil o să-l călcați pe picior din greșeală, o să vă înjure și veți merge mai departe, fiecare pe drumul lui. Genul acela de relație karmică care te transformă pe viață și pe care nu ai cum să o eviți. Dacă nu ești Balanță.. Interesant este că interacțiunea cu acastă persoană și mai ales evitarea ei vă vor consuma foarte multă energie, ceea ce înseamnă că în restul timpului veți dormi.

Scorpion – vești excelente! Astrele, în generozitatea lor, s-au decis să te ajute, exasperate fiind de cât debordezi de acțiune, decizie și inițiativă. Așadar, va apărea în jurul tău (la serviciu, în anturajul de prieteni, brusc în casă prin geamul de la baie lăsat deschis) o persoană de sex opus, ca tu să nu-ți bați căpușorul și să ți se conserve tonele de energie necesare pentru transformarea ta interioară atât de solicitantă că ne-a luat pe toți durerea de cap. Astrele au decis ca pe lângă moarte și renaștere să-ți acorde în aprilie dreptul să te odihnești un pic din eterna transformare – în perfect acord cu voia divină – printr-o comă ușoară, de grad I.

Săgetător – din ce în ce mai excelent! Vei petrece luna aprilie fie împreună cu copiii fie făcând copii. Ce poate fi mai mișto? E de binee, fluturași, floricele, păsărele și albinuțe, tot Universul conspiră, alături de companiile de prezervative, ca voi să populați planeta cu mici săgetătorași cu gene perfecte, karme lipsă și elevare spirituală maximă. Cei la care prezervativele vor rezista pot găsi alte metode de a-și manifesta elanul creator – se pot reinventa, pot crea mileuri splendide, goblenuri de cea mai înaltă calitate și carpete cu Răpirea din Serai reinventate, conform noii valori a vibrației Schumann.

Capricorn – la voi e super! Să ne bucurăm împreună, pentru că toată viața vi se va prăbuși pentru a face loc mai noului, mai bunului, mai minunatului.. Acum pe bune, cele două nasoale (Saturn și Pluton) s-au găsit să se pupe fix în zodia ta. Puneți-vă centurile de siguranță și bucurați-vă de călătorie! Sunteți tot axați pe curățenie, ca taurii, doar că voi sunteți în categoria grea, gen CERN sau Măgurele. Sfatul intuiționistului – mult xanax și dormiți cât mai mult (dacă stai să te gândești, șeful n-are cum să te dea afară când dormi, partenerul nu poate să te părăsească fără să te anunțe că a pus cheia sub preș..).

Vărsător – la voi sectorul comunicării va fi foarte bine aspectat, spre exasperarea celorlalte zodii. Sfatul meu este să participați la toate seminariile pe teme spirituale, la toate meditațiile ghidate și la toate sesiunile de yoga pe care le prindeți, așa vă puneți în slujba omenirii, care poate testa nivelul de elevare spirituală a maeștrilor care susțin aceste evenimente. În rest, beți multe lichide și mai și respirați din când în când. Vestea și mai bună e că se pare că pe data de 18 (ora 15.43) veți întâlni o persoană interesantă, cel mai probabil cu deficiențe de auz. Potențial maxim de suflet geamăn.

Pești – super baftă, frați pești (no offence, dubioasă ocupație)! Veți fi irezistibili cu Venus în casa I (hmm.. ce de case aveți..), vor pica sexurile opuse ca muștele în calea voastră, veți frânge inimi după inimi, secția de cardiologie din nou vă va vota Peștele Lunii, ce mai, sunteți pe val. Veți avea mulți parteneri, în sfârșit ambii pești din voi vor fi cuplați. În plus veți avea și bani și super baftă la promoțiile Lidl (în special tigăile de teflon sunt bine aspectate). Singurul lucru care mă face să mai scriu aici, că deja m-am ofticat, e că vine la un moment dat Neptun peste voi și cel mai probabil vă apucați de băut. Sau poate nu vă apucați, dar uite-așa vreau eu să cred că da, și sunt previziunile mele și scriu ce vreau eu.

Vă pup!

 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.