Tehnici fine de utilizare a gurii în 7D

Posted by

Ok, suntem din ce în ce mai evoluați, mai treziți spiritual, mai maeștri, dat totuși.. câteodată, în toată perfecțiunea noastră și cu toată lumina năucitoare pe care o răspândim în jur, mai apar câte unii involuați, 3Diști și se ceartă cu noi, ne contrazic, încearcă să ne estompeze lumina năucitoare cu ignoranța lor.

Mă voi referi în special la situațiile în care prieteni din jur au momente de evidentă cădere și fie ne contrazic, fie nu sunt 100% de acord cu noi, fie ferească Dumnezeu chiar ne critică, clar semne de decădere spirituală sau atac demonic.

Dacă o să mă întrebați cum se face de într-o vibrație atât de năucitoare a pătruns un involuat, o să trag concluzia că sunteți niște 3Diști de joasă vibrație, puși pe cârcoteală și scandal și în mod clar nu ați înțeles cum stă treaba cu noi, cei evoluați. Mai aveți de crescut.

Așadar, cum se rezolvă un conflict între evoluații spiritual?

Regula de aur este evitarea oricărei discuții directe. Asta e normal, pentru că dacă stai să te gândești corpul fizic este materie densă, gura, corzile vocale la fel și atunci este absolut logic că un om elevat spiritual nu va implica aceste componente de (mai) joasă vibrație în rezolvarea unui conflict.

Sincer, e și stupid să stai să discuți cu o altă persoană (3Dist, dar totuși o persoană..) atât timp cât poți să te pui în lotus și-ți “faci iertările la nivel de sine” (unde ghici ce, nu s-a certat nimeni) sau poți să trimiți niște chokurei bine plasați, rezolvând astfel toată problema.

Buuun.. mai există totuși cazul în care după toate iertările, invocările și chokureii, persoana respectivă tot nu vine spășită la tine, evoluatul, să-și recunoască micimea și ignoranța.

În acest caz, totul este evident, scenariul pe care l-ai bănuit încă de la început se confirmă: trebuie exorcizat. Milos din fire, te bagi și faci și asta, îți iei toți dragonii și unicornii și te lupți cu demonul să-l tragi de ureche să-l scoți din nefericit. Îi bagi după aia niște programe de sigilare și algoritmi de curațare să te asiguri că totul e perfect.

După săptămâni întregi de epuizare fizică și psihică, tone de iertări, milioane de chokurei, lupte cu legiuni de demoni, te întorci în sfârșit în fizic și te feliciți pentru minunata muncă de lucrător în lumină.

Regula de bază este ca nicio secundă să nu-ți scadă vibrația atât de mult încât să-ți pui, ferească Sfantul, problema că poate o fi ceva și la tine de ai atras situația, poate ar merita să meditezi în lotus măcar 3 secunde și să iei în calcul ceea ce spune celălalt, așa jenant de low vibe cum e el..

În aceeași categorie sunt persoanele (toți cunoaștem câteva) care evită orice discuție inconfortabilă, în special o discuție care presupune clarificarea unei situații ușor conflictuale, prezentând scuza “sunt introvertit”, termen folosit de altfel cu un sens complet opus sensului din dicționar.

Introvertitul este o persoană orientată către trăirile sale interioare – asta e de bine, asta înseamnă că este o persoană care se cunoaște profund și evident se poate și exprima. Deci scuza nu merge. Dar asta nu înseamnă că nu o putem folosi.

Ce încerc eu să spun aici, oameni buni, e ca în febra căutării celui de-al șaselea, șaptelea sau optulea simț să nu uităm totuși astea cinci simțuri pe care deja le avem. Hai să le folosim.

Până se activează al treilea ochi, hai să nu uităm de primii doi. Până vom reuși comunicarea telepatică, hai totuși să vorbim direct, ca pe vremuri, cu gura..

Ați fi uimiți ce minuni poate face o discuție directă cu un alt om, cum făceau strămoșii noștri odată!

 

Foto: https://pixabay.com/fi/photos/ystävät-istua-vuode-lepo-tauko-1200126/

Please follow and like us:

4 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.