Efecte adverse ale iluminării – căderea dintelui

Posted by

Abundă internetul de articole care mai de care mai emoționanto-ascensionisto-lacrimogene cu teorii despre creșterea vibrației panetare, a vibrației personale, depășirea vălului uitării, ieșirea din matrix, etc. etc. bla bla.. Eu m-am gândit că e totuși nevoie să venim cu situații concrete 3Deice tratate din perspectivă 5Deică.

(Pentru cei nefamiliarizați, 3D vine de la dimensiunea dualității în care am trăit până acum câteva zile (când am evoluat), carevasăzică nashpa – cum ar zice un 3Deist, dar perfectă cum ar zice un 5Deist. 5D este dimensiunea spre care tindem, unde ieșim din legea karmei, intrăm în legea iubirii, care mai apucăm și nu ne retragem în glorie 3Deică, după care revenim 5Deic ceva mai încolo, când o să fie mai confortabil…)

Cum mă știți, eu povestesc de-ale mele, că nu-mi place să citez din cărți. V-am povestit experiențe personale pe drumul desăvârșirii spirituale, cu regresii în vieți anterioare, șamani, diverși maeștri și diverse măiestrii, suspiciuni de păduchi și multe alte astfel de aspecte esențiale ale vieții spirituale.

Așadar, în cele ce urmează vă voi povesti cu ce m-am ocupat eu weekendul trecut, pentru că mai nou trăiesc în prezent ca Eckhart. Acest articol probabil peste ani și ani va fi predat în școli ca un fel de Manual de Utilizare a 5D cât timp ești încă în 3D sau cum să treci peste chestii nasoale cu șmecherie de maestru spiritual.

Așadar, weekendul trecut am fost în Cipru, la carnaval. O activitate de om neelevat spiritual, cei mai senzitivi vor percepe o energie 3Deică pronunțată, dacă vă mai zic că am fost și în club la petreceri de carnaval deja sunteți liberi să aruncați cu aghiazmă, tămâie, salvie și chokurei în mine, să iasă necuratul..

În fine, evenimentul important s-a petrecut nu în timpul experiențelor de mai sus, profund 3D-ice (cu accente 2D-ice pe alocuri), ci înainte..

Cum stăteam eu așa zen, sub soarele de primăvară, pe malul Mării Mediterane, pe plajă chiar, și savuram un risotto cu fructe de mare (risotto e varianta 5Deică a pilafului), fericită că aveam costumul perfect de carnaval, coafura rezista, machiajul de asemenea, totul era o feerie.. brusc am realizat că risotto-ul meu a căpătat niște conotații ronțăitoare cel puțin dubioase..

Nu mică mi-a fost mirarea când într-un moment de conștientizare maximă am accesat Akasha și mi s-a downloadat direct în creier informația privind crunta realitate: îmi ronțăiam un dinte.. Da, căzuse. Nu tot, jumătate din el.

Nicicând delimitarea liniilor temporale pe care le aveam la dispoziție nu a fost mai clară.

Aveam la dispoziție linia temporală 2 spre 3D – pe care aș fi ales-o de altfel în trecut – care implica urlete, miorlăituri, amenințat dentiști ciprioți, luat avion returnat în țară, urlat și amenințat dentiști români, iar urlete, miorlăituri..

Cu emoție vă anunț pe această cale că iluminarea mea a fost completă, deoarece am ales linia temporală 5D++ în care am leșinat de râs, după care mi-am făcut poze, după care am mers mândră la petreceri și la paradă fără un dinte, dar cu atitudinea corectă. Și nici măcar nu m-am dus să-mi iau costum de pirat sau vrăjitoare..

Normal că am investigat amănunțit de ce a căzut dintele, era pe dreapta, relație cu bărbații, tatăl (că dinții-s cu familia), aoleu ce ne facem.. până am realizat că de fapt am trăit un moment ca Neo din Matrix – scena aia în care intră în Mr. Smith și-l învinge (de fapt își învinge umbra) luminând din interior spre exterior. Ha! De fapt asta se întâmplase! Na, Keanu se pare că avea dantura mai solidă.. Pe mine nu m-a ținut.

Câteva zile mai târziu, împletind cu succes metodele 5D spirituale cu cele 3D stomatologice, permiteți să raportez că totul s-a rezolvat, dintele e la locul lui, nu de alta dar arătam aiurea rău cu razele alea de lumină ieșindu-mi din gură de câte ori râdeam..

Într-un episod următor că voi povesti cum am petrecut ziua națională a României în Amsterdam. Pregătiți cantități impresionante de tămâie și aghiazmă mare, după cum vă puteți imagina..

Please follow and like us:

2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.