Previziuni intuitive Martie 2019

Posted by

Vine un moment în viața omului când îi pică în sfârșit fisa și se prinde că ar cam trebui să facă ce-i place. Fix așa și eu.. Așadar, acum cu aer(e) de primăvară, anunț solemn relansarea Chakrei Relaxate într-o formă absolut identică dar cu conținut 5D-ian pur.

Așadar, pentru toți cei care m-au tras de urechi (vă mulțumesc pe această cale, le aveam un pic pleoștite) că scriu prea rar, când mă apucă, cu episoade compulsive urmate de pauze năucitoare, anunț solemn că urmează să auziți mai des de mine.

Pe lângă că voi continua să scriu ce-mi vine și ne vom hlizi de SF-urile din spiritualitatea autohtonă (că am cam făcut pauză), m-am gândit eu așa că dacă până și Porcul de Pământ face previziuni (articolul e un pic mai jos pe pagină), și eu pot. Așadar, vă anunț lansarea unei noi rubrici: “Previziuni pe intuiție”.

Poate vă veți întreba ce mă recomandă. Nefiind supărăcioasă de fel, vă răspund. Am studiat la cele mai misterioase școli ale misterelor, am acumulat cunoaștere de la cei mai străluciți maeștri mioritici și nu numai, după care am trecut prin curățări masive cu alți maeștri ale tâmpeniilor pe care primii maeștri mi le-au băgat în cap, după care am trecut prin alte curățări ale tâmpeniilor pe care al doilea val de maeștri mi le-a băgat în cap..

Pe scurt, sunt pregătită. De acum înainte voi fi pe lângă.. Chakra Relaxată (și altele în viața de zi cu zi) și consultant intuitiv – un fel de Chakra Omida. Ok, nu e în nomenclator meseria, dar multe nu sunt și se practică..

Așadar, începem de astăzi seria previziunilor intuitive, deocamdată folosesc sistemul de astrologie europeană, dar lucrez (tot pe intuiție, practic canalizez..) la dezvoltarea unui nou zodiac animalo-floralo-elementalo-dacic; imediat ce va fi downloadat complet din akasha vi-l voi împărtăși.

Până atunci….

Berbec: dat fiind că guvernatorul vostru (nu știu care e, dar voi sigur știți) face cuadratură cu Uranus, este clar că va trebui să faceți schimbări bruște, șocante de-a dreptul într-un anumit domeniu al vieții. Deocamdată nu știu care, dar cu siguranță Venus care intră în casa… într-o casă.. vă va ajuta să luați cea mai bună decizie și să vă reinventați practic în acel domeniu. Nu uitați la începutul lui aprilie să-mi spuneți și mie despre ce domeniu a fost vorba.

Taur: la voi, trigonul Venus cu guvernatorul zodiei voastre vă aduce schimbări semnificative pe relația bani – iubire. Ce trebuie să înțelegeți e că Universul tinde către echilibru. Deci v-ați prins. Da. Eram sigură că vă prindeți. Cu cât mai mulți bani alocați relației de cuplu cu atât iubirea va crește. Vorbim aici de Lamborghini, Maldive, Burj al Arab.. Să nu uităm că e martie, luna femeilor. Ca fapt divers, eu sunt taur..

Gemeni: hmm.. vouă vă recomand o perioadă de pauză și introspecție. Riscați niște ușoare probleme cu laringele, dat fiind ca l-ați solicitat excesiv de când v-ați născut și până acum. Cu Mercur retrograd, vă recomand o lungă și binemeritată vacanță; dacă îmi permiteți (și dacă nu), aș recomanda muntele Athos pentru bărbați și muntele Găina pentru femei (vremea se anunță însorită, puteți merge cu cortul). Chakra 5 vă va fi recunoscătoare. Și tot restul lumii.

Rac: tranzitul Lunii prin zodia pe care o tranzitează acum vă face din sensibili, cum sunteți de obicei, de-a dreptul miorlăiți. Este momentul perfect să vă alăturați familiei voastre de suflete, penru că sincer doar ei vă vor putea suporta (contractele alea dinainte de încarnare chiar sunt tari). Cei care au ajuns la un anumit nivel de elevare spirituală vor reuși să se miorlăie pe o frecvență mai înaltă, un 432Hz, un 852Hz.. La fazele de lună plină miorlăiala se va transforma în altceva, nu intru în detalii..

Leu: pentru voi cel mai mare impact îl va avea Marte, care face cuadratură cu guvernatorul zodiei voastre (dați și voi pe google si vedeți care e), ceea ce înseamnă că veți fi mai agresiv cu supușii.. adică persoanele dragi și principala problemă e că există un mare risc să postați la un moment dat pe facebook din greșeală (aici intervine și Mercurul retrograd) o poză de profil nephotoshopată sau, în varianta mai light, cu un filtru nepotrivit. Aș recomanda o pauză de la rețelele de socializare, în caz contrar urmările pot fi dezastruoase pentru sinele vostru.

Fecioară: se anunță o lună foarte fructuoasă pentru voi, pe tranzitul lui Pluton în zodia pe care o tranzitează aveți în sfârșit o șansă extrem de rară (această configurație are loc o dată la 36 de ani și 7 luni) de a găsi în sfârșit scama aia pe care toată viața ați văzut-o când erați pe canapea dar când vă apropiați de covor dispărea. Astfel aveți șansa rară de a rezolva o problemă existențială și să vă transformați profund. Totul este să acceptați scama și ea vi se va revela.

Balanță: domenul cel mai solicitat pentru voi în luna martie este cel al relațiilor. Este un moment de bilanț al tuturor eforturilor voastre de până acum, al tuturor sacrificiilor făcute pe acest palier, un fel de return of investment în domeniul relațiilor. Sectorul relațiilor va exploda. La sfârșitul lui martie, balanțele se vor putea bucura de relații la Primărie, relații la Guvern, relații la CNADNR, relații la orice instituție publică, incluzând dar fără a se limita la Administrația Cimitirelor. Foarte multe relații extrem de utile pentru balanțe.

Scorpion: în luna martie, Scorpionii vor face ce știu ei mai bine: vor ierta. Tranzitul lui Pluton prin casa în care se va afla îi face să fie înțelegători cu foștii parteneri, nu vă mirați dacă vă veți trezi cu toți scorpionii din viața voastră cu flori, cadouri, bomboane.. Își vor exprima afectivitatea așa cum vor putea ei mai bine. Vă recomand totuși să nu anulați complet ordinele de restricție emise împotriva lor și nici să mâncați bomboanele, încă nu m-a lovit intuiția pe aprilie deci totuși să mai așteptăm..

Săgetător: astrele pun reflectorul pe săgetători în luna martie, perfecți cum îi știm le va fi greu să-și mai ascundă perfecțiunea, mai ales cu intrarea lui Uranus în casă. Până acum ei s-au ferit să-și expună perfecțiunea așa în văzul tuturor pentru că perfecți fiind le-a fost jenă de celelalte zodii, mai imperfecte. Totuși, Pluton în conjuncție cu Marte îi va face să-și ciocnească perfecțiunea săgetătoreasă unii cu alții. Vom vedea în aprilie care săgetători au supraviețuit.

Capricorn: la capricorni se va activa foarte mult necesitatea de a lua decizii. Dată fiind conjuncția Lună Neagră cu Lună Gri pe sectorul deciziilor, ei în sfârșit vor reuși să ia deciziile cu adevărat importante în viața lor. Nu fiți uimiți ca la sfârșitul lui martie în sfârșit capricornii să fie siguri de aroma de înghțată preferată, de culoarea care li se potrivește sau poate chiar vor face shimbări spectaculoase, tunzându-și 0,5cm din păr. Va fi șocant, vă zic. Nimic legat de căsnicii, copii, familie.. În martie nu își vor pierde timpul cu prostii.

Vărsător: vizionari cum îi știm, pe tranzitul lui Neptun în cuadratură cu Saturn, conjunct cu Pluton și în opoziție cu Uranus, vărsătorii vor avea vedenii. Practic intuiția lor va fi la cote maxime, vor ști exact ce au de făcut și vor ști exact cum să facă absolut tot ce ține de misiunea lor personală, dar asta doar în timp ce dorm. Aici sunt părți bune și părți mai puțin bune. Cu o ședință de hipnoză reușită, pot face treabă chiar bună. Dacă nu, rămâne să se bazeze pe ce-și amintesc. Marte ar putea să-i ajute cu asta, dar configurația astrală ne arată că nu vrea.

Pești: fiind ultima zodie, mi-a rămas destul de puțină intuiție pentru voi.. Totuși, parcă era ceva de bani.. Nu-mi e clar dacă îi câștigați sau îi pierdeați… Dar hei, suntem spirituali, nu ne cramponăm noi de bani. Mai era parcă ceva de relația în care sunteți. Nu mai știu clar, ori oficializați în sfârșit relația ori sunteți părăsiți… În fine.. vedeți voi, sunteți o zodie atât de intuitivă încât deja vă jignesc cu previziunile mele…

Acestea sunt previziunile pentru luna martie. Nu că aș avea nevoie de vreo confirmare, dar aștept să îmi transmiteți feedback-ul vostru. Voi reveni și cu alte subiecte și previziuni de ori de câte ori frecvența Schumann, tranzitul planetelor și alinierea bobilor o vor impune.

Please follow and like us:

7 comments

 1. Multumesc draga Chakra ! Sunt un pestisor lovit de astenia de primavara si nu stiu cum m-as fi descurcat fara previziunile tale …

 2. Da…: mi aplacut treba cu scama!!!
  ..:: sunt o fecioruca si cred ca din csuza ascendentului dscrierea nu ma defineste.:.🙏❤️
  ..::o accept !… constienta!
  Ms

 3. Deci, scama nici acum n – am găsit – o :))) încă sunt în curs de…..searching
  Am o prietena, fecioara evident, din Doamna Scama n-o mai scot….nu ca eu nu as fi tot în fecioara…ca fecioara nu mai sunt demult :)))) dar nu ma regăsesc ….accept însă cu demnitate toate scamele…te iubesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.