Încă o comunicare intergalactică crucială

Posted by

A trecut ceva timp de la ultima vizită a entității de lumină pe care cei care citesc acest blog o cunosc bine, este membră fondatoare în Consiliul Intergalactic, fost prim-ministru al Andromedei și purtător de cuvânt în administrația arcturiană. Momentan ea activează full-time ca PR al Frăției de Lumină Intergalactică (F.L.I.) și tocmai și-a luat un part time în echipa care auditează A.I.S.T.D.C.S.C.C.Î.C.L. (Asociația Intergalactică de Supervizare a Tuturor Deștepților care se Cred Canale în Capul Lor).

Mi-a spus că e ok să vă dau mai multe informații – chiar un scurt CV – pentru că de mult își dorește un post de ministru în guvernul României..

După cum știți, ca un canal curat, redau cuvânt cu cuvânt întreaga comunicare a entității un pic excentrice, ca de obicei instrucțiunile sunt aceleași, închideți ochii și citiți informația cu atenție:

“Preaiubiților, mi-a fost atât de dor de voi! Vreau să știți că personalul F.L.I. cât și A.I.S.T.D.C.S.C.C.Î.C.L. vă iubește și vă sprijină, remarcând progresele uluitoare.. adică progresele măricele.. bine, mediocre, dar totuși.. în fine… fiind foarte fericiți că vă vedem că încă mișcați!

Totuși preaiubiților, cu toată preaiubirea trebuie să vă transmit acest mesaj..

Încă nu pot să dau nume că suntem în plin proces de auditare în cadrul A.I.S.T.D.C.S.C.C.Î.C.L. (Asociația Intergalactică de Supervizare a Tuturor Deștepților care se Cred Canale în Capul Lor) dar nu mai pot, m-a luat deja de câteva ori cu leșin..

Preaiubiților, în pana mea vă știu de mult, încă de când îmi făceam stagiatura și introduceam date în Akasha. Acum mii de ani mai apărea câte un Gigel de-al vostru – astrolog, tarotist, oracol, înțelept sau poate doar pe opium maxim sau iarbă – care prezicea viitorul, și ce-o să fie, și cum o să fie. De cele mai multe ori era linșat înainte să termine, dar își făcea omu’ treaba cu profesionalism..  Era așa, cam un prezicător la câteva sute de oameni simpli.

Băi preaiubiților, ce mi-au văzut ochii pe facebook la sfârșitul ăsta de an….. Fraților, aveți câteva sute de prezicători la un amărât de om simplu… Aveați aici o vorbă hilară maxim “tot românul s-a născut poet”.. În penele noastre, s-a născut prezicător..

Hai să vă dau niște exemple… (în paranteză fie spus, se pare că noul barometru de apogeu spiritual pentru orice guru de-al vostru care se respectă și a trecut de nivelele precum astrologie clasică, astrologie intuitivă, a epuizat toate segmentele și absolut toate planetele le-a retrecut într-o nouă lumină ce se manifestă prin mai multe dimensiuni, așadar auditul nostru a revelat că ultima fiță este acel nivel în care gurul doar postează articolele altora – cel mai cool din afară, orice ce este din afară, nu contează că nu mai este valabil, că până a postat el traducerea cu google translate navele pe care le previziona să aterizeze deja decolau., Dar mai mult în raportul de audit.)

Dar până să ajung la anul 2019, voi începe cu o temă care ocupă multă maculatură în A.I.S.T.D.C.S.C.C.Î.C.L. (Asociația Intergalactică de Supervizare a Tuturor Deștepților Care Se Cred Canale în Capul Lor): luna nouă și luna plină. Slavă Tatălui Ceresc, pătrarele sunt destul de neglijate.

Băi preaiubiților, breaking news!!!! Aveți lună nouă o dată pe … lună și lună plină o dată pe … lună!!!! Asta de ceva timp…

Cu câteva zile înainte de fiecare lună nouă, respectiv plină, tot facebookul se umple de amenințări cu transformări, curățări, tot începeți la fiecare lună nouă voi știți ce, jur că am senzația că nu mai terminați odată de început, în fulgul meu.. După care la fiecare lună plină iar, nu mai terminați odată de terminat.

Ok, sunt momente mai deosebite energetic, dar hai să fim sinceri, câți observați că vă rămâne pielea pe iarbă în urma voastră când vă plimbați prin parc, sub clar de lună nouă/plină? Dacă ne luăm după prezicătorii voștri, creația se resetează la câteva zile..

Așaaa.. să revenim la 2019.

Tot dezvoltatul spiritual ține să-și informeze cei 3 followeri (mama, soacra și amanta, că soției de obicei nu-i dă add, că strică businessu’) despre marcantele schimbări simțite la nivelul sahasrarei (altuia, în general). Ai crede că toată informația e cu copy paste, dar ea de fapt nu e, doar că toți sunt foarte capabili la predicții foarte clare și specifice, gen:

 • anul 2019 va fi anul în care omenirea își va continua procesul de ascensiune (no shit);
 • anul 2019 va fi anul în care tot mai mulți oameni se vor trezi (noo shit);
 • anul 2019 va fi anul în care ne deschidem inimile și vom SIMȚI ADEVĂRUL (dramatic, cu litere mari întotdeauna); NOOO SHIT?!
 • anul 2019 va fi primul an din crearea Noului Pământ (copy paste din 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 și 2018);
 • anul 2019 va fi un an de răsplată (să-i atragă pe disperații care așteaptă un semn că ies din malaxor, fapt absolut de înțeles de altfel. Simpatizăm cu toți cei din malaxoare);
 • anul 2019 va fi un an de reglare karmică, în care fiecare va primi ce merită (adicătelea, tu spiritualu’ poți să-ți freci în sfârșit mânuțele de bucurie că toți ăia de nu-i suporți că-s nespirituali (deși tu spiritual ești plin de compasiune înalt spirituală) o să și-o ia în sfârșit peste bot, spiritual..); 
 • să nu mă mai lungesc, ați înțeles ideea, în general ianuarie 2019 este, ați ghicit, un nou început; deja e doar SHIT..

În continuare iubiților, țin să vă citez un pic dintr-o predicție de astrologie INTUITIVĂ (da, există! doar cei aleși fac astrologie intuitivă, ăia de studiază ca fraierii astrologia o fac evident neintuitiv..). Adică, de fapt Gigi știe și el alea 12 zodii și restul bagă intuiție de la el. Și ne zice el ce se întâmplă la eclipsa de soare din Capricorn, acum în ianuarie.. Hmm, în sfârșit ceva interesant, zic.. 

Practic, singura legătură cu astrologia în tot articolul sunt cele două cuvinte “soare” și “capricorn”. Mai apare mai încolo, am făcut un efort supra-arhanghelesc să citesc și continuarea, o altă eclipsă în leu. Restul – se aberează Gigi despre noi începuturi, ceva despre un ciclu și cum stabilești calea pentru ce urmează. Informație grea, esențială, fără de care omenirea n-ar putea supraviețui. Pe lângă asta, destinul fiecăruia dintre preaiubiți e dramatic schimbat.

Băi, leșină ăștia din echipa de audit de râs.. Tot multiversu’ așteaptă an de an comedy show-ul vostru cu petarde și artificii că un Gigel odată a zis că pe 31 decembrie e revelionu’. Dar asta cu predicțiile depășește orice petardă..

Și mai e ceva, dragii mei preaiubiți… Mai ușurel cu meditațiile pe net. Nu e nenea (sau tanti) care se crede canal în capul lui care să nu aibă câte o meditație, să nu creeze el o mantră, o rugăciune cu cuvintele lui apăsătoare care cutremură tot Universul la rostire..

Dragilor, pe vremuri s-au creat într-adevăr rugăciuni și mantre, în diverse sisteme, transmise din generație în generație, respectate și folosite de generații întregi, algoritmi impregnați în ADN, de unde și rolul lor de ajutorare și ridicare a vibrației.

Mai bine băgați un Tatăl nostru de 7 ori decât să citiți aberațiile frumos înșiruite ale unui Gigel sau o Gigică cuprinși de ieri de pe la 14.00 de efuziune spirituală maximă, după consumarea unui rosé de cea mai bună calitate.. 

În încheiere, vă sugerez ca la următoarea ceremonie de curățare de lună plină (că sigur nu vă lăsați…), vă rog eu, insist chiar.. treceți și predicțiile și traducerile cu Google Translate ale predicțiilor altora pe hârtia aia de o tot ardeți, de-au ars cartiere întregi de karmă din cauza ritualurilor voastre de curățare pe lună plină…  

Preaiubiților, nu uitați că noi suntem aici pentru voi, să vă sprijinim și imediat ce avem rezultatul comisiei de audit vom reveni cu un comunicat de presă privind efectul deștepților care se cred canale asupra ritmului amețitor.. impresionant.. foarte ok… ok-ish.. de ascensionare a umanității.

xoxo”

Please follow and like us:

5 comments

 1. Domnu” sau Doamna Entitate spirituală,
  Sau cum se adresează politicos luminăției voastre, că eu mi-s mai chioară și nu văz ce au pe sub robe îngerii ăia care dansează în cutia cu ace de cusut și gămălie.

  Bre, toată compasiunea mea dacă ajunseși să ne supervizezi pe noi.
  Că săracu” Iisus numa ce ne-a zis acu fo” 2000 de ani: Numai Dumnezeu Tatăl știe ceasul și ora. Dar p-acia, neam de Batmani. Probabil pe mulți i-or ținut mamele lor cu capu-n jos. Că dacă nu prezicem noi tri apocalipse pe trimestru, nu iasă producția de orez. Și cu ce mai facem sarmale?! Doamne ferește! Ne întoarcem iar pe timpul dacilor și le facem cu mei?

  Scuze de digresiune.
  Ideea era că să-mi pui și mie o vorbă bună la doamna Ceacra Relaxată, ca să avansez și eu niște cuvințele cu dumneaei.

  Pup, Mira

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.