Previziunile Porcului de Pământ

Posted by

Am urmărit cu atenție toate horoscoapele, channelingurile, previziunile și viziunile majorității astrologilor, canalelor (cei care canalizează, adică) și a nostradamilor (că nu-mi vine un termen specific) și am zis să fac un rezumat pentru voi, carevasăzică am condensat informația și v-o transmit și vouă.

Așadar, sfaturile planetelor, ale canalelor, ale nostradamilor și ale mele personal (recunosc, m-am favorizat un pic ca pondere..) pentru 2019 sunt:

Încep cu planul personal (indiferent de zodie, meserie sau condiție fizică) și vă spun că 2019 este anul porcului de pământ. Nu cred că mai e nevoie de alte comentarii. A se citi un articol mai vechi al meu, cred că se numea “Porcul și panarama”. :))

Serios vorbind, previziunile pe plan personal sunt tot alea dintotdeauna: Dacă te iubește, te prinzi. Dacă nu te prinzi, nu te iubește. Dacă nu te sună sau nu-ți trimite mesaj, nu vrea să vorbească cu tine. Dacă și-a făcut bagajele și a plecat, cel mai probabil nu te iubește. Cine te iubește, stă. Cine nu, nu.

Și mai e chestia aia: dacă-l iubești lasă-l să plece. Dacă se întoarce la tine, înseamnă că nu l-a vrut nimeni. Lasă-l să plece de tot. Dacă te iubea, nu pleca. Plus, de ce nu-l vrea nimeni altcineva? Valabil pentru ambele sexe.

La nivel personal se recomandă detașarea de drame. Ok, e mai greu, dar se poate.

Acum, trecem la nivelul influențelor planetare. În 2019 sfaturile specialiștilor (dintre care cea dintâi sunt eu) către omenire sunt:

  1. Vindeți televizoarele pe OLX.
  2. Sub nicio formă nu cumpărați televizoare de pe OLX. Sau din orice altă sursă de altfel.
  3. Dacă totuși nu reușiți să vindeți televizoarele (din cauza punctului 2), nu le deschideți. Pot fi găsite numeroase modalități estetice de a le folosi, de exemplu ca suport pentru mileuri și haine, că din păcate pe astea de nouă generație nici pescarul nu mai încape. Dacă sunteți în pană completă de idei, puteți totuși să le apreciați ca tablouri originale care semnifică întunericul din lume – totuși neaccesat.. Eeee?! Cool..
  4. Dacă nu vă puteți abține și le deschideți, păstrați doar National Geographic și Discovery. Nu vă lăsați păcăliți, Disney Junior este printre cele mai periculoase canale, cot la cot cu Paprika (nu știu dacă mai există, era pe vremuri)..
  5. Unlike-uiți de pe facebook toate paginile de știri, de analize politice sau financiare, în principiu 2019 vine cu mesajul: “mai bine sănătos mintal decât informat de pe facebook”.
  6. Unfriend-uiți de pe facebook toți prietenii care shareuiesc articole de știri sau analize de tot felul. Dacă sunteți prietenul care shareuiește articole de știri sau analize de tot felul, mergeți înapoi la punctul 1, respectiv 5. La nevoie, băgați post negru și o exorcizare mică. Sau mare, după nevoie.
  7. Vizionați Matrix (toată trilogia) zilnic (pe laptop, că televizorul l-ați vândut pe OLX) și aveți grijă să luați zilnic pastila roșie. Ocazional, după vreo petrecere sau la o aniversare, puteți lua și câte o pastiluță albastră, dar doar cu acordul cardiologului.
  8. Dacă totuși la un moment dat, în drum spre serviciu vă conectați involuntar cu un post de știri pe un televizor pe care Metrorexul nu a reușit să-l vândă pe OLX, și aflați brusc că al treilea război mondial e în plină desfășurare, armate de zombie se îndreaptă spre România sau teroriștii au bombardat niște turnuri triplete pe undeva, e ok. Inspirați adânc, gândiți-vă la primul banc cu Bulă pe care-l știți și distrați-vă copios. Totul trece.
  9. Mai uitați-vă o dată la cum a plantat Matt Damon cartofii ăia în Marțianul. E super interesant și bine de știut.
  10. Informați-vă privind culturile de roșii, castraveți, dovlecei și mai ales pomi fructiferi. Pentru țuică.

Principiul este simplu: noi suntem bateriile lumii în care trăim. Nu invers, așa cum am fost manipulați să credem.

Ce alimentăm cu energie (majoritar de frică), aia primim. Nu vrem să primim bomba nucleară, nu vrem să primim pene de curent globale, nu vrem să-i primim pe Trump, Putin sau Angela (am zis să-i las pe amărâții noștri complet în afara jocului). Să stea la ei acasă.

Cu cât realizăm asta și ne deconectăm mai mulți de la rețea, cu atât sistemul nu va mai avea energie. Da, se va chinui să o atragă. Dar depinde de noi să ne lăsăm târâți în drame care 99% nici nu sunt ale noastre.

Cu toții privim cu speranță către noul an și cu încrederea că Porcul de Pământ ne va aduce pace, bucurie și prosperitate.

Să sperăm doar că a uitat Ignatul.

Karma is a bitch.

 

Please follow and like us:

One comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.