Dovezi științifice ale reîncarnării

Posted by

A venit vacanța! Soarele e de trei sulițe pe cer, marea albastră, pescărușul la post, hamsia pe poziție, salvamarul bronzat, întreaga natură pregătită să celebreze cele 14 zile (poate chiar 16, pentru binecuvântații cu corporații mai permisive) de viață.

Momentul minunat, scopul existenței celor 351 de zile pe an de supraviețuire pe acest pământ a sosit. Pentru că da, anul este împărțit în două: visarea la concediu și concediul. Munți de așteptări se îngrămădesc și își dau din coate în cele două săptămâni în care toate persoanele cu puls și-au pus speranțele.

Principala problemă, oarecum ușor de anticipat și totuși ignorată, este că sunt puțini cei care au luxul de a-și petrece febril așteptatul concediu cu persoanele pe care le plac sau măcar singuri. Din păcate, an de an omenirea repetă tragica greșeală de a merge în concediu tot cu familia.

Așadar, acele câteva zile care ar fi trebuit să fie singurele momente anuale de viață se transformă invariabil în lupte grele de gherilă, că se pare că pe fundalul albastru al cerului, indiferent cât de departe de casă, tot ăia suntem. În plus, se mai adaugă și faptul că s-a dovedit științific faptul că nuanța bleu ciel are tendința de a accentua negreala. Na, contrastul..

Bine că e facebook-ul care ne mai scoate din depresie, îți mai pui și tu o poză sexy după ce-ți trece arsura din prima zi, una în valurile învolburate ale mării, o poză cu midia din farfurie, alta cu o apă plată cu umbreluță și gata, concediul e salvat.

Și atunci realizezi că cele 351 de zile de așteptare nu au fost în zadar. Ok, tot nu ai trăit, dar ai părut atât de viu!

După care omenirea se întoarce cuminte, fiecare în cavoul lui, și își continuă carierele corporatiste de succes, relațiile inexistente și totuși indispensabile, rutina zilnică verișoară (foarte) îndepărtată cu inteligența artificială, că aia naturală s-a dus demult.

Și toată natura se cufundă din nou în visare. Visarea la concediul viitor, urmată de materializarea prin early booking a celor două săptămâni de viață viitoare.

Pentru că da, iată, reîncarnarea poate fi dovedită științific! Se întâmplă anual, între 1 și 14 August (cu mici variații).

P.S. Te rog din suflet, doar nu mai pune aia cu “mă-ntorc la tine iar și iar..” la poza cu valurile! Insist..

 

Foto: https://www.deviantart.com/randall-scott/art/Beach-Frog-379657746

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.