Tehnici de marketare corectă în spiritualitate

Posted by

Astăzi am un pont pe care o să-l dau gratis (sunt în dispoziție generoasă) tuturor spiritualiștilor patriei și, de ce nu, ai omenirii, în procesul de marketare corectă a serviciilor oferite, în contextul unei piețe din ce în ce mai concurențiale și pe alocuri kombat-ive (ki, psi, etc.).

Așadar, decât să vii cu texte obosite, cum că vino la noi și prin meditație, rugăciune, ritualuri, inițieri, terapii diverse (care să recunoaștem implică timp și nervi – mai exact nervii pe care ți-i dă renunțarea la nervi) îți conștientizezi și vindeci problemele emoționale, nu mai bine mergem direct la punctul de maxim interes? Nu mai bine punem punctul pe i?

Adică, am observat eu din experiență proprie că după niște ani de adâncire a ridurilor cu 5 până la 7cm constat în prezent o remarcabilă netezire a feței. Da, au fost câțiva ani în care cearcănele adânci și negre și ridurile (iar aici sunt în categoria fericită, că în general problemele emoționale se lasă cu kilograme serioase în plus) mi-au însoțit călătoria spirituală.

Dar uite, dacă supraviețuiești slăbești, ți se netezește pielea, se absorb ridurile, cearcănele dispar și totul natural, fără bisturiu. Unde mai pui că mai capeți și un aspect luminos, diafan chiar. Chiar și celulita se va reduce vizibil, ca urmare a vindecării furiei interioare.

Eu cred că mulți, mai ales multe, s-ar trezi instant dacă s-ar pune problema în mod corect. Tot mumbo jumbo-ul ăsta cu elevarea spirituală, vindecări karmice, bla bla.. Frate, respectiv soro, slăbești de la 5 la 20 kg, după nevoi. Natural. Fără pastile. Și, ce e și mai important, fără să renunți la ciocolată.

Alte avantaje evidente care chiar ar trezi interes pentru trezire:

 • fiind un spiritual, vei fi mai șmecher decât toți din grupul tău de prieteni;
 • crescându-ți exponențial vibrația, Maricica de la contabilitate va pleca singură din firmă, că nu va mai rezona;
 • având cel de-al treilea ochi activat, nu va mai trebui să umbli în telefonul soțului, vei vedea instant când te înșeală și mai ales cu cine;
 • nu vei mai sta în blocaje interminabile în trafic, trimiți trei îngeri și dezlegi orice autostradă;
 • îți echilibrezi ușor ușor energia masculină cu cea feminină și îți materializezi Gigelul/Gigica vieții;
 • îți vindeci sursele complexelor și cu puțin efort poți chiar să reușești să duci gunoiul nemachiată;
 • apoi, gândește-te doar cum vei străluci (la propriu) în Mamaia la Nuba;
 • și, până la urmă, chiar dacă la nivel fizic nu se întâmplă nicio schimbare, e perfect, că vei fi atât de zen încât nu va mai conta. Nu despre asta e vorba?
 • inutil să vă explic avantajele abilităților de transformare a apei în vin în anumite momente din viață;
 • acum, mersul pe apă nu e chiar fiță, că până la urmă tot mers pe jos e.. nici o fată care se respectă nu apreciază asta;
 • în ultimă instanță îți activezi merkaba și parchezi chiar unde vrea mușchiul tău; ăla de-a aterizat cu elicopterul la Prislop fix în fața cozii n-o să mai iasă din casă trei zile de rușine.

Eu zic că merită!

În fine, sunt mult mai multe dar acum am treabă, încerc să găsesc o variantă de a da un acatist cu plata online și în plus am de cumpărat 40 de perechi de chiloți pentru un ritual de abundență..

Vă țin la curent!

Please follow and like us:

2 comments

 1. Razi tu razi da’ aceste șmecherii de marketing mi le spun și eu și (mai ales asta cu slăbitul) și chiar funcționează sa ma țină motivata zi, după zi, după zi de vindecări emoționale (in regim de self-service) care nu par sa se mai termine….Mi se mai ia din când in când ( da rău de tot) da poza aia virtuală din capu meu, cu 20 de kg mai slaba, in bikini ma pune iar la treaba :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.