Trezirea simptomelor trezirii

Posted by

M-am gândit să mă fac utilă și să vin în sprijinul nanotreziților care citesc acest blog cu un scurt rezumat al simptomelor trezirii spirituale, gândindu-mă că poate suntem mai mulți în situația de a nu fi experimentat neam de simptom. Așa că în mod pozitiv manipulator, mă gândesc că nu strică să ne uităm și noi în curtea treziților, să vedem ce simptome au ei și să ne trezim și noi. Simptomele.

Am ales să nu le numerotez, dar vă asigur că ultima vă va uimi! (asta am luat-o chiar dintr-un articol care le numerota, mi s-a părut bună de marketing)

Mi-e foarte greu să aleg cu ce să încep, personal mi-e clar că dorm adânc dacă e s-o iau după simptome. Și nu, păduchii se pare că nu sunt pe listă. Îndrăznesc să sper că poate cine știe, or apărea mai târziu, la nivel de avansați, când umanitatea va fi pregătită..

A nu se înțelege că nu există transformări subtile în corpurile noastre (toate), doar că uneori se exagerează cam mult și la ce aflux de informație de genul este pe piață, mă gândesc să stea liniștiți și cei cu transformări mai insesizabile. Nu există rețete. Nu există șabloane.

Așadar..

O să încep cu recomandarea de a bea 3,7 litri de apă pe zi. Cu o sondă performantă și bine montată trezirea este garantată. Culcarea practic imposibilă.

Această recomandare merge mână-n mână cu un alt semn al înălțării, trezirea între orele 2 și 4 dimineața (normal, că după ce consumi cei 3,7 litri de apă undeva între 2 și 4 dimineața probabilitatea să cadă capacul de la wc peste tine sau să aluneci de pe wc e destul de mare).

Se pare că un alt semn des întâlnit este faptul că vorbești mult cu tine însuți. Nu, nu ești schizofrenic, tu ești doar trezit. Și de fapt vorbești cu Sinele tău superior. Citez: “Brusc realizezi că vorbești cu tine de peste 30 de minute. Conversatiile vor deveni din ce in ce mai dese, mai fluide, mai coerente si mai pline de substanta.” (am încheiat citatul)

Este foarte important să fii atent nu numai la ce spui tu, dar și la ce răspunzi tu și sub nicio formă să nu te cerți cu tine sau Doamne ferește să te înjuri, că-ți scazi vibrația și te trezești că nu mai ai cu cine să vorbești că te-ai supărat și ai plecat, lăsându-te să vorbești de unu’ singur. Poate nu toate paturile sunt ocupate în salon și chiar dacă sunt, ceilalți sunt ocupați vorbind cu ei înșiși, nu e frumos să le strici trezirea. Mai bine mai bei doi litri de apă, să se asimileze mai bine prana.

Foarte importante se pare că sunt durerile diverse. Aici am avut ieri o tresărire de speranță. Una dintre cele mai frecvente dureri a ascensiunii este durerea de cap. Cum ieri pe la 3 m-a luat o durere teribilă de cap, mi-am zis: În sfârșit, frate!! Ascensionez! Simțeam deja cum toate motoarele merkabei se ambalaseră în capul meu, simțeam aerul rarefiat de 5D, când am avut neinspirata idee să-mi dau jos elasticul de păr. Gata simptomele.

Un alt simptom se pare că este modificarea albului ochilor. Cică la treziți albul ochilor e rozaliu, poate fi și roșu (mai ales prin Vaslui), și maroniu sau verzui. Ce mișto va fi în 5D! Întotdeauna mi-am dorit ochi verzi, se pare că am șanse să materializez, doar că Unversul ca de obicei interpretează în stil propriu și face mișto de mine..

Avem și o veste bună! Se pare de asemenea că, pe măsură ce ne trezim, grosimea firului de păr se modifică, subțiindu-se, așa că vom intra în 5D epilați definitiv! Bine că n-am dat banii aiurea.

Un alt simptom este reducerea perspicacității. De unde rezultă că suntem printre cele mai trezite popoare.

Tulburările de memorie sunt și ele pe listă. Vecinul de la 2 nu a uitat să-ți dea banii împrumutați acum o săptămână, el doar manifestă simptomele trezirii. Doamnelor, soțul nu a uitat de aniversarea a 15 ani de la căsătorie, el se trezește. La fel cum, domnilor, pe soțiile dvs. chiar le doare capul, e de la ascensiune! Durerea de cap e doar un simptom așa că doamnelor, fiți sincere și spuneți lucrurilor pe nume: “nu în seara asta, dragule, în seara asta ascensionez.. Singură.”.

Acum, pe baza acestor simptome (perspicacitatea, memoria, capacitatea mentală alterate), observ cu satisfacție că de fapt toată viața am ascensionat. Regret momentele, perioadele în care am înregistrat stagnări impardonabile.

Ca să revin la citate, se pare că un simptom frecvent sunt episoadele de energie intensă. Citez: “vă fac să săriți din pat direct în acțiune”. Nu vă bucurați aiurea, nu săriți în pat direct ÎN acțiune, ci DIN pat direct în acțiune. Nuanțele fac diferența. Sfatul este evident, din nou citez: “Scrieţi un roman dacă vă simţiţi prea plini de energie pentru a putea dormi.” De unde și afluxul de literatură din pușcării..

Urmează un simptom cel puțin dubios, cu care de altfel puteam să încep și să și termin lista. Citez, din nou: “Evenimente care va schimba viaţa major: moarte, divorţ, schimbarea locului de muncă, a statutului la locul de muncă, pierderea căminului, boală, şi/sau alte catastrofe; câteodată mai multe astfel de evenimente simultan. Nu le analizez pe toate, dar trebuie să recunosc că cea mai ingenioasă și la îndemână metodă de trezire este să mori. A nu se încerca acasă fără supraveghere de specialitate. Trezirea e 100% garantată când mori simultan cu divorțul și schimbarea locului de muncă.

Atât următorul simptom cât și remediul sunt atât de tari încât citez aici tot paragraful: “Defecţiuni electrice şi mecanice: când sunteţi în preajmă se întâmplă ca becurile să pâlpâie, computerul să se blocheze sau radioul să aibă paraziţi. Sfat. Chemaţi-vă îngerii, ghizii să rezolve problema sau puneţi un câmp de protecţie de lumină în jurul aparatului. Înconjuraţi-vă maşina cu lumina. Râdeţi.”

Întâmplător, în prima zi de Paști anul acesta mi s-a întâmplat să ascensionez fix pe A3, când un șurub plasat strategic pe carosabilul uscat mi-a secționat cauciucul stânga spate. Pana mea de nanotrezită că n-am știut că-mi pot chema îngerii și ghizii să rezolve pana, am așteptat ca fraiera o oră și am dat 500 lei să vin cu platforma până la singura vulcanizare deschisă în ziua de Paști.

Am râs.

În fine, pentru moment este suficient. Acesta a fost doar un scurt sumar al simptomelor trezirii. Prin revelație, vi l-am transmis acum și vouă, pentru a-l dărui generațiilor următoare. Adevărata muncă abia începe, prima fază a misiunii noastre pe această planetă este acum finalizată. Simțiți simptomele trezirii cum se trezesc.

Mă duc acum, că e 22:00 și mai am 3,5 litri de apă de băut.

 

 

 

 

Please follow and like us:

2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.