Romeo și Julieta (ecranizare 2020)

Posted by

Am avut nefericita idee de a mă uita și eu, ca tot omu’ după o zi obositoare, la un film. Am zis, hai să văd unul mai nou.

Cu mare emoție am observat că din cinci filme, trei sunt cu minunate, ovaționate, premiate povești de dragoste între John și Dick (mai mult sau mai puțin văcari), respectiv Jane și Anna (cu puteri mai mult sau mai puțin supranaturale).

Ok, recunosc, întotdeauna mi s-a părut că Rhett Butler și Ashley se potriveau mult mai bine dacă nu intervenea enervanta aia de Scarlett, să nu mai vorbim de compatibilitatea clară între Ana și Florica, separate de tăntălăul ăla de Ion, cu pământul lui cu tot..

În fine..

Fără nicio legătură, tot azi citesc un articol cum că în Canada s-a legalizat sexul cu animale. Ok, ca să fiu politically correct trebuie să adaug: fără penetrare. M-am dus, m-am spălat pe față cu apă rece, am recitit știrea. Da. Așa scria.

Bun așa..

Îmi imaginez că foarte curând vom fi impresionați de noi ecranizări de succes, conform noii societăți în formare, în care actorul care îl interpretează pe Romeo își va da ultima sulfare în braț… aripile găinii Julieta (crescută la sol, cu acces la aer liber, anterior hrănită intenționat de popă cu grăunțe otrăvite).

(Foto articol: În exclusivitate pentru voi, i-am surprins pe protagoniștii ultimei ecranizări a capodoperei “Romeo și Julieta”, pe platourile de filmare din Los Angeles! Actrița, profesionistă adevărată, a acceptat să pozeze chiar fără machiaj.)

Gândiți-vă doar ce intensitate romantică va fi în timpul călătoriei porcului Tristan (de data asta la propriu), sfâșiat de durerea de a i-o duce pe frumoasa și blonda Isolda unchiului său, regele Mark (cele mai mari șanse la casting se pare că le are un babuin din Costa Rica).

Evident, miza reală sunt desenele animate, în care Albă ca Zăpada presupun că va fi interpretată de o focă, Frumoasa Adormită va fi trezită de sărutul pasional al unui urangutan iar în general prințul va rămâne broască iar Bestia bestie..

Sau poate vor fi reorganizări, în care Cenușăreasa va trăi până la adânci bătrâneți căsătorită cu una dintre surorile vitrege, cu care începe să se înțeleagă chiar bine în timp ce mătură în rochița ei de menajeră, în timp ce prințul se va cupla cu calul, iar Rapunzel va stăpâni alături de Elsa în Regatul de Gheață. Ei… se cuplează între ei.

Interesantă simpatica reprogramare hollywoodiană prin spălare pe creier, aplicată de la vârste cât mai fragede..

Ca să ne înțelegem, nu am nici urmă de homofobie, am prieteni gay pe care îi iubesc și îi respect. Treaba fiecăruia ce face în dormitor, nu e problema mea, nu judec pe nimeni și îi iubesc așa cum sunt.

Ok, recunosc, sper din tot sufletul că nu am prieteni care fac sex cu animale, dar chiar și așa.. i-aș iubi și i-aș interna la cele mai bune clinici de psihiatrie..

DAR…

Una este acceptarea și cu totul altceva programarea generațiilor următoare prin oferirea unui model în totală contradicție cu legile naturii. Natural, perpetuarea speciei umane presupune, cel puțin din câte știu eu, nașterea de copii.

Natural, doi bărbați nu pot face un copil. Natural, două femei nu pot face un copil. Dacă ați aflat voi altceva între timp, vă rog, spuneți-mi și mie.. să nu fiu iar ultima care află..

Idioțeniile de concepte de mamă purtătoare, respectiv donator de spermă ies din calcul din start, dacă stăm să analizăm lucid implicațiile psihologice și emoționale asupra copiilor respectivi.

Na, ce să zic, popcorn să fie, că filmele se anunță interesante.. Ca și trendul umanității.

Dar.. eu zic să ne păstrăm vibe-ul pozitiv!

Vestea bună, doamnelor, e că e ok să rămână broască.. Iar voi, domnilor, nu vă îngrijorați că e găină..

În Canada e legal.. :)))

 

Sursă foto (pe bune): groweatgather.co.uk/wp-content/uploads/2015/03/DSC0488. jpg 

Please follow and like us:

5 comments

  1. 1) suntem puțin față de dublul unui nivel tolerabil de populație.
    2) în toată antichitatea erotismul gay era la putere și ce să vezi, nu s-au stins nobilele stirpe.

    O să viu cu un mic argument al lui Larry Flint: ce preferi să privești? 2 oameni îndrăgostiți care formează un cuplu sănătos sau o poză de pe un câmp de război?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.