Picarea fisei – comunicare importantă despre Apocalipsă

Posted by

Continuăm seria canalizărilor venite de la entitatea excentrică care m-a abordat zilele trecute.

În comunicarea de astăzi ea are câte ceva de transmis despre Apocalipsă, programată după cum știți pe 23 septembrie, anul acesta pică într-o sâmbătă, să se bucure tot creștinu’ în voie la grătar, fără să afecteze cu nimic programul de muncă.

“Băi fraților, apocalipsa înseamnă “revelație”. Adicătelea vă pică fisa. Se aprinde beculețu’. AHA moment. Houston, we have a problem!

De eoni încoace tot Multiversu’ așteaptă cu sufletul la gură să vă treziți fraților odată, sunteți ultimii care mai credeți în moarte, ultimii care vă omorâți între voi, omorâți alte creaturi de pe lângă voi, pe scurt ultimii fraie.. preaiubiți.

Vi s-au dat nenumărate brânciuri, vi s-a dat de înțeles subtil, după care pe față, după care vi s-au făcut scheme, diagrame și grafice, nimic! În pana noastră, s-a decis că e momentul să vă pice și vouă fisa.

Ce vă stresați atât, băi fraților? Ok, e frica de moarte. Vedeți voi cărămida aia de acolo de sus? În orice moment ea poate ateriza în capul vostru și gata, într-o secundă cântați la harpă. Deci de unde stresul ăsta?

Repet, sunteți ultimii care mai cred că mor și ajung în Rai sau în Iad. Am stabilit, Universu’ vă dă dreptate și dacă voi credeți că ajungeți în Iad, fix asta o să experimentați. Și dacă pentru unu’ Iadul înseamnă cazan cu smoală, fix acolo va ateriza. Dacă pentru altu’ Iadul înseamnă teme eterne la trigonometrie, să te ții sinusuri și cosinusuri…

Nu-mi place să fiu eu ăla care vă dă vești proaste, dar sunteți de ceva timp în plină apocalipsă. Că rezistați la trezire și schimbare cu stoicismul vostru caracteristic, e altă treabă. 

Lumea voastră se schimbă. Că unii vor, că unii nu vor, lumea voastră se schimbă. Nu de alta, da’ ne-am săturat, în puii noștri.. Stăm și ne uităm la voi, ne mai crucim un pic, iar ne uităm.. 

Apocalipsa e momentul ăla (poate ultimul… haha, scuze, nu m-am putut abține) în care vă prindeți de tot ce puteați să faceți dar n-ați făcut. O să vi se deruleze prin fața ochilor toate citatele din Paler, Shakespeare și Jung care au circulat în ultimii ani pe facebook și brusc o să le pricepeți pe toate. Pe scurt, fuck!

Dar fiți calmi, acum e doar începutul..

Apocalipsa e în primul rând personală, adică tu Petronela îți vei da seama de niște lucruri, și pe măsură ce mai mulți Petronei se prind, se face un salt de conștiință și umanitatea scapă de toate ideile proaste pe care și le-a băgat singură, din plictiseală, în cap. 

E ceva de speriat în asta? Nuuu..

Acum, sunt câte unii care au început să se prindă de ceva vreme, dar sunt băi nene câte unii care n-or să se prindă decât când o să le pice muntele în cap, sau când se vor trezi cu patul în mijlocul oceanului. Pe bune, ziceți și voi, e vina noastră?

Curg apele pe noi de cât ne-am chinuit să vă trezim, na, câteodată mai e nevoie și de o curățenie generală.

Acum, pe liber arbitru, aveți două variante: fie începeți să vă miorlăiți în stilul caracteristic și să leșinați de zece ori pe zi de frică, fie vă prindeți și voi în al enșpelea ceas că e momentul să vă conștientizați puterea interioară și să observați cu surprindere că imaginea de victimă nu vă mai prinde, indiferent de câte filtre aplicați pe poza de profil.

Destinația finală a drumului: transcenderea fricii de moarte. Tananana! Eliberarea.

Ce penele noastre e așa de nasol să se schimbe lumea asta pe care ați făcut-o voi? Vă place? E mișto?

Reptilienii sunt rugați să nu răspundă. Mulțumim.

Ce harpa mea vă cramponați atât de o realitate evident mizerabilă, inechitabilă, oribilă pe alocuri? Dați-i drumul! Aveți încredere că o să se curețe tot ce e mucegăit și o să rămână ce trebuie să rămână.

Aaaaa, vă e frică să nu fiți tocmai voi mucegaiul?? Aha, în cazul ăsta faceți ceva să nu existe vreo șansă să fiți confundați cu mucegaiul. Că altfel, ghici ce, Cif și Domestos vor acționa la greu..

Reveniți-vă odată, bă preaiubiților, și conștientizați că atrageți fix pe frecvența pe care emiteți. Stați ca șobolanii în frică, veți atrage situații de panică. Totul e în mintea voastră, fiecare o să-și trăiască apocalipsa lui.

În fine, deocamdată atât, vă pup!

Ne vedem curând!

(hahaha, făceam doar mișto, nu ne vedem așa curând.. Hai, reveniți-vă din leșin….)”

Aceasta a fost comunicarea.. Ne auzim duminică!

😉

 

 

 

Please follow and like us:

10 comments

  1. Pica super! Sambata ne pocneste revelatia, duminca facem brainstorming si luni ne apucam de treaba. Uau! la cate sunt de reparat, paduri, ape, orase, luni e la fix. Ma bag!

  2. Hahahah nu mai pot de ras cand vad ce tampenii vomita unii din ei auzi comunicari cu entitati de lumina. Isi bate dracu jic de voi mai rau de cat altii. 😄😄😄

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.