Hai cu garoafa!

Posted by

Am primit astăzi o comunicare de la o entitate de lumină mai excentrică. Entitățile alea serioase i-au contactat pe alții, la mine asta a ajuns Mai jos vă redau informația transmisă în cadrul acestui channeling de vibrație înaltă. Se pare că ce se chinuie toate armatele arcturiene, siriusiene, pleiadiene etc. să ne zică, da’ neam de ne intră ceva în cap, este:

“Băi fraților, lucrurile sunt simple: treziți-vă-n pana noastră odată! V-am trimis profeți, v-am trimis maeștri, v-am trimis preoți, v-am trimis sfinți! Câte puii noștri vă mai trebuie să vă treziți odată și să vă apucați de treabă??

Nu, prin treabă nu ne referim la plimbatul hârtiilor, asfaltatul șoselelor (hahaha, scuze pentru români, nu ne-am putut abține), vopsitul pereților sau elaborarea rapoartelor financiare corporatiste, alea de sunteți obligați să le faceți, că fie n-ați învățat carte când erați mici fie ați învățat prea multă, rezultatul fiind comparabil.

Nuuu!! Prin treabă ne referim la misiunea voastră, ce vrea mușchiul sufletului vostru în interior să facă, da’ ceva mai creativ, ceva care vă face pe voi fericiți, ceva ce abia așteptați să faceți, de vă tresaltă cămeșa pe voi de entuziasm!!

Nu, statul pe canapea nu pare să fie, dar încercați-l următorii 40 de ani și cine știe, poate asta era, voi fiind pesemne niște suflete mai… contemplative..

Așa… Acum cu karma…

Pana noastră!! (chiar se potrivește) Faceți ceva, e evident ce: reglați relațiile cu mama, tata, frați, surori… Sunteți ofticați pe ei? Ei sunt ofticați pe voi? Luați naibii trei garoafe și reglați odată. De preferat să nu așteptați să luați doar două.

Ok, v-au făcut aia și aia și ailaltă.. Groaznic!!!!! Dar voi, dacă ați fi băieți dăștepți v-ați prinde și voi în al 2017-lea ceas că-n puii noștri voi i-ați ales să mișune, uneori chiar să colcăie pe lângă voi, cu un SCOP!!! Vedeți naiba care-i scopu’ și gata. Pricepeți odată că n-are nimeni ceva cu voi, în afară de voi. Iertați în pana noastră tot ce v-au făcut (se poate) sau cereți-vă iertare, dacă vreți o să puteți, hai cu intenția! Băi fraților, se poate! Alții au făcut-o, n-oți fi voi fraierii fraierilor multiversului ăstuia (nu, nu ăla al lui Mark).

Gata, am rezolvat karma pe familie! Trecem la atașamente (legate de altfel, că na, toate-s legate)…

Aș zice “băi, mânca-v-aș” dar sună prost rău…  Reformulez… Preaiubiților, ce penele noastre vedeți voi în lumea voastră să fie veșnic? Nimiiiiiiic.. Nimic nu e veșnic. Nici alea bune, da’ nici alea rele. Nici bogăția, da’ nici sărăcia.. Nu vi se pare o veste bună?

Ok, n-aveți bani să treceți strada… Băi nene, nu vă cred! Ceva ceva poți face să nu mori de foame. Deci ești ok. Când o să crezi că poți face mai mult, poate chiar să-ți iei un croissant, o să reușești chiar și asta. Și uite-așa, ușor ușor ajungi cu milioanele în cont. Să te ții atunci stres! La fel de ușor, cumpărând tone de croissante, na că dispar milioanele și revii la o pâine de un leu. Așa, și? Azi poți să ai, mâine să n-ai. Azi poți să n-ai, mâine să ai. Totul e în capul tău. Dacă tu crezi că nu poți, Universul vine și e de acord cu tine, că doar nu contrazici nebunu’.

Deci, ideea e că poți, frate, că nu ești tu mai defect decât vecinu’ cu Porsche. Singura diferență între tine și el e că el știe că poate, iar tu știi că nu poți. Atât. Schimbă-ți în pana mea modul de gândire și o să vezi că merge.

Acum, trecem la relații..

Te-a părăsit Gigelu’. Pff, nașpa. Tragedie. Pune-n fulgul meu mâna și prinde-te ce anume din tine l-a făcut p-ăla să plece, dar mai cu seamă ce anume l-a atras din prima, așa defect cum sigur ți se pare acum că era, mergi încă o dată la mama și tata cu garoafe că p-acolo e problema (patternuri în relații bla bla, te prinzi că ești fată deșteaptă, postezi mii de citate pe facebook) și gata. Îți identifici tiparele din relațiile disfuncționale din copilărie, mai dai încă o tură cu garoafe, inclusiv pe la Gigelu’, și gata!!! Te-ai vindecat și de atașamentele emoționale.

Buuun! Am echilibrat karma, am eliminat atașamentele… Știu, o să ziceți că acum muriți. Nuuu, băh… Acum riscați să trăiți și voi, în penele voastre!

Băi fraților, noi din lumea asta de dincolo sincer vă spunem: ni s-a luat de miorlăiala voastră permanentă! Băi nene, da’ reveniți-vă odată! Ce puii noștri de co-creatori sunteți voi? Deja tot Multiversu’ se simte jenat..

Hai trezirea că avem treabă!”

Aceasta a fost prima parte a comunicării. Simt că vor urma și alte părți, probabil detalieri, entitatea de lumină are multe să ne transmită, nu toate pot fi redate în mod explicit, voi folosi variante cenzurate, pentru ca și copiii sub 18 ani să aibă acces la informație.

Între timp, hai cu garoafa, fraților!

Please follow and like us:

8 comments

  1. Ador stilul tău de a scrie. Și, personal, rezonez cu foarte multe dintre lucrurile scrise de tine. Probabil pentru că începem să ne trezim și, astfel, realizăm cât suntem de… similari și totuși unici? 😉

  2. Hahah isi bate dracu joc de voi mai mult de cat de altii.. Inventati apa calda dinou. 😄.. Ba, mergeti la biserica ca de 2000 de ani ortodoxia spune aproape acelasi lucru.. Nu mai inventati voi apa calda razestejistilor.. 😅😅😅😅

  3. Super tare, felicitari! Cum spuneai: ”Azi poți să ai, mâine să n-ai. Azi poți să n-ai, mâine să…” DAI – zic eu. Ca sa primim, trebuie să învățăm să dăm. Chiar și trezirea asta, se face cu o cheltuială de energie, cu implicare, cu dăruire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.