A doua venire a lui Jerry. Rezultat la pauză: Tom 0 – Jerry 1

Posted by

Profeția s-a împlinit. Apocalipsa e aici. Jesus.. ăăă.. Jerry a venit! Slăvit fie numele lui!

Zilele trecute am avut privilegiul și onoarea de a urmări cu sufletul la gură o emisiune în care un mesia (noul nume de scenă ales e Jerry..) tatuat, cu coadă și inevitabil accent american își prezenta în direct misiunea personală.

Se făcea că Jerry era un tatuat infractor (nimic rău în asta, ne plac tatuații.. nu neapărat infractorii.. dar nu judecăm) și pe drumul spre Damasc.. stai, ăla era altul.. Îmi cer scuze, informația încă mi se downloadează în chakra coroană și codurile de lumină s-au amestecat..

Revin.. Se făcea că pe un drum a avut el, așa tatuat și delincvent cu codiță cum era, un accident de mașină. Toate bune și frumoase (ok, nici așa bune, nici așa frumoase, dar înțelegeți ideea..), cum mergea el așa pe vibrație inferioară, vă zic varianta scurtă a poveștii, i-a crescut vibrația brusc și inopinat, și totul de la o chestie verde.

Omul (încă om la momentul respectiv) a văzut o chestie verde, și anume sufletul unei femei care și-a realizat misiunea personală murind și transformându-l pe Jerry în Mesia. Eu vă zic povestea pe scurt, mai jos linkul cu povestea pe lung.

De la chestia verde generatoare de mesianism a fost doar un pas până la întâlnirea cu omuleți verzi (cromatic, observăm o consecvență, ceea ce ne bucură), extratereștri diverși (d’ăia buni), și mai observăm la un moment dat repetiția aproape plictisitoare a simbolului muntelui, unde a fost dus de omuleții verzi să-i verse coduri de lumină în chakra coroanei.

Cert e că, fără absolut nicio asemănare cu discuția lui Iisus din pustiu (aia cu Ucigă-l Toaca), apare în relatarea lui Jerry un episod în care i se arată lui câmpul de conștiință christică din jurul pământului, și, din nou fără nicio legătură cu replica lui Uci: “toate acestea pot fi ale tale”, iată că în zilele noastre i se zice lui Jerry într-o traducere aproximativă: “tu va trebui să vindeci Pământul, că uite, conștiința christică dă rateuri grave pe ici pe colo, prin părțile esențiale”.

Și Jerry, plictisit probabil de frecușurile interminabile cu Tom, acceptă smerit rolul de Salvator al Pământului. Acum realizez că nu e a doua venire, că ăsta micu’ vine de fapt să remedieze erorile de fabricație ale câmpului christic.

Sorry, J.C.! Jerry rules.

Să nu mă înțelegeți greșit, eu îl apreciez pe Jerry, ne-a zis cum e cu merkaba, niște informații fenomenale pe care nimeni niciodată nu le-a știut, omuleții lui par mult mai verzi decât orice alți omuleți verzi văzuți de locatarii de la Obregia, în plus chestia verde chiar nu se arată oricui.. Nu mai spun că la Șinca Veche a băut o bere cu St. Germain și alți doi extratereștri.

În plus, capacitățile lui de predicție sunt incredibile!!! A zis clar că omenirea se trezește, cică în 10 ani oamenii vor fi mai elevați spiritual.. INCREDIBIL!!! Pentru PR, a băgat-o și pe-aia cu România viitorul centru al spiritualității mondiale. Nu că n-ar fi adevărat,dar simțim PR-ul pur..

Ce m-a deranjat puțin (dar pare a fi parte din mărețul Plan Divin pe care numai el îl știe, suspectez că nici Creatorul nu l-a aflat încă) a fost că a desconspirat existența punctelor energetice foarte puternice pe teritoriul țării noastre. FBI și CIA habar n-aveau. Damn it! Acum știu.. Mulțumiiiiiiiim, Jerry…

Așadar, ca să-și ducă misiunea mesianică la bun sfârșit în lupta cu Draconienii și Reptilienii (ăștia-s nașpa în toate poveștile), a înființat un program de formator de mesii.

Da, ați citit bine.

Știți cum e specializarea aia de “formatori de formatori”? Așa și Jerry, e formator de mesii, niște Jerry mai mici care vor primi evident codurile de lumină fix în chakra coroană și vor împânzi pământul formându-i pe alții care să-i formeze pe alții care să- formeze pe alții care să-i formeze pe alții, până s-or termina oamenii și îi vor forma pe Reptilieni, și pe Draconieni, și așa omenirea va învinge.

Acum mă știți pe mine, nu pot să ratez evenimente epocale ca ăsta, am intrat și eu pe pagina de facebook a lui Jerry, și acolo scria că acest training nu e pentru oricine. Super, îmi zic. Am dovedit că nu sunt chiar oricine.

Mai zice acolo că nu contează cine ești, background, educație, nimic, atât timp cât ai bilet de ieșire temporară de la Obregia avizat de asistenta șefă e ok! Dimpotrivă, scrie clar că ăia cu ceva educație, cunoaștere sunt chiar dezavantajați, că li se blochează merkabele de la atâtea informații. Jerry și-a amintit probabil ce bine a dat istoric aia cu “fericiți cei săraci cu duhul..”

E clar, e de mine.

Știți, vă fac o mărturisire.. Întotdeauna mi-au păcut desenele cu Tom și Jerry. Acum realizez că de fapt era doar chemarea subtilă a corpului meu de lumină și pregătirea inconștientă pentru măreața misiune care mă așteaptă, formată fiind ca formatoare de formatori în formare pe Noul Pământ format al formatului Jerry formatorul de mesii.

Deja m-am obișnuit după atâtea inițieri comandate (vi le-am împărtășit) să-mi apară butonul “SHOP NOW” pentru diverse cantități de coduri de lumină downloadabile în chakra coroană. De data asta, e un întreg retreat într-un loc puternic din munții României (disponibil doar participanților, că-i puternic rău..) unde te armonizezi, primești codurile de lumină, te vindeci, vindeci tot ce mișcă, îți activezi merkaba, capeți abilități extrasenzoriale și, cel mai important, primești și un certificat.

Totul pentru modicul preț de 2012,40 euro. Văd că e fără TVA, deci e extracomunitar, deci e facturat clar direct de pe Sirius. Ha, să văd ANAF-ul cum deduce cheltuiala!!

Măh, are sens, să știți.. De ceva ani mă tot stresez cu traume vechi, copii interiori, vindecări, echilibrări, iertări, acceptări, din nou echilibrări, alte traume vechi reprimate, etc. Unde naiba era Jerry în tot acest timp?? Vindecată, nevindecată, cu sau fără conștientizări, cu sau fără efort propriu, îmi turna și mie câteva sute de grame de coduri de lumină și gata!

Ce-s 2012,40 euro?? (observați că deloc întâmplător suma în euro ne trimite cu gândul la profețiile mayașe, față de care e o diferență neglijabilă de doar 40 de cenți..)

Și-o să fim mulți (noi, mesiii), conform business plan-ului Jerry estimează câteva sute de mii, de unde rezultă un profit net… adică, vreau să zic.. beneficiu net pentru umanitate de câteva sute de milioane de euro..

Buuun..

Acum, ca să traducem cele de mai sus în română, băieții ăștia s-au gândit ei așa în inteligența lor de oameni de afaceri: se ia una bucată Gigel (varianta americană un pic nefericit aleasă – Jerry) un pic tatuat, ok-ish (ca să vorbim pe limba lor un pic), se știe că în general targetul țintă în domeniul spiritualității este reprezentat în proporție de 70% minim de femei, care în proporție de 90% au probleme emoționale și issue-uri (ee, iar am dat-o) cu bărbații, deh, de la atâtea romane de Dumas..

Clar, românii, respectiv româncele nu vor rezista la un Jerry (sincer, la nume chiar au greșit-o rău:))) american, ca-n romanele de Sandra Brown, cu tatuaje și codiță, care își activează merkaba (voi ăștia cu BMW-uri, stați jos!) când vrea mușchiul lui, care poate să-ți downloadeze codurile de lumină ale omuleților verzi fix în chakra coroană, te face extrasenzorial în 5 zile, unde mai pui că de departe se vede că e viitorul conducător suprem al Noului Pământ!

Ee, uite că de data asta nu mă duc! Înțeleg că e undeva prin septembrie, așa că mă gândesc să stau prin munți cu ochii ațintiți spre cer și o să aștept să se întoarcă acasă la ei ăștia din prima tranșă de formatori.

Că doar cu merkabele activate n-or veni tot cu Personalul de 15.43…

 

Linkul cu emisiunea se află pe youtube, dacă e nevoie de ajutor să-l găsiți îmi spuneți..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

5 comments

  1. Draga Chakra, nu comentez articolul intrucat e parerea ta subiectiva si ai dreptul la ea. Dar am zis sa raspund la ultiima fraza ca ma vizeaza direct :)) Avand in vedere ca eu sunt in poza, ca 6TV nu stiu cum s-o fi gandit tocmai pe mine sa ma puna ca imagine a emisiunii desi doar am tradus :)))…ce sa zic…eram concentrat sa aud ce se vorbeste in romana de catre invtati sa ii traduc lui Jerry in engleza si invers. In rest…valoare istorica sau nu :)) ramane de apreciat :)) Ca Sagetator, iti apreciez simtul umorului din articole…si iti doresc numai bine si spor in activitati 🙂 !

    1. Nuuu, nu e asa!! E o eroare generata de tehnologia moderna! Am pus link-ul in articol si l-a luat automat ca poza. Daca te uiti pe blog e o poza cu Jerry care se chinuie sa-i deschida ochii lui Tom:))) asta era poza la care faceam referire.. Remediez problema, scot link-ul, fac cumva.. Scuze! 😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.