Latest news: siriusieni, draconieni, reptilieni și Puterea Chiombirii..

Posted by

După o îndelungată perioadă de post și rugăciune, se cuvine să ne punem la curent cu ultimele știri din planul astral, angelic, galactic și intergalactic. La capitolul intergalactic e clar, Barcelona a câștigat meciul cu .. unii și din câte am înțeles a dat 6 goluri; poate mă înșel, nu am studiat în amănunt problema, că eram ocupată cu reptilienii și draconienii…

Am aflat (ca de obicei ultima) că pe 18 februarie a fost o bătălie finală (?!) între Siriusieni și alianța Draco pe cerul Terrei, după care, în mod evident întâmplător și fără nici o legătură cu Draco, a venit Braco, un Gigel guru croat să se uite la noi..

Detaliem cele două evenimente epocale..

În primul rând bătălia finală – care a fost deja, nu am văzut nicăieri scorul, dacă aveți careva rezultatele spuneți-mi și mie să nu mă stresez inutil cu creșteri spirituale când nu mai e cazul..

Cică un Gigel pe numele adevărat Corey Goode (un fel de binele miezului sau miezul binelui, în traducere liberă, supermetaforă de nume ce are) ne-a anunțat că pe 18 februarie Alianța SSP (Programul Spațial Secret – un pic mai puțin secret acum..) se va bate în suliți cu Draconienii și Reptilienii, mizerabilii care controlează Pământul, pe care Dumnezeu cel Omnipotent, Omniprezent și Omniscient se chinuie intens de atâta amar de vreme să îi anihileze, dar se pare că nu reușește neam, de unde și nevoie disperată de sprijinul nostru..

Nu știu ce ați făcut pe 18, eu personal am stat pe Intercontinental scrutând zarea să nu ratez navele extraterestre. A zis așa Binele Miezului. Nu le-am văzut, este normal, probabil că fie am ratat eu momentul fie vibrația mea era alterată de ecranul laptopului pe care țineam mână, conform instrucțiunilor, pentru a trimite energia pozitivă către Binele Miezului și Alianța Intergalactică, aflată în directa conducere a lui Dumnezeu cel Omnipotent, Omniprezent și Omniscient, care avea nevoie disperată de ajutorul meu.

Acum, nu mi-e clar dacă wifi-ul era corespunzător pe Intercontinental, sper ca Dumnezeu cel Omnipotent, Omniprezent și Omniscient să fi primit ajutorul meu, dar nu sunt sigură…

Deocamdată nu știu cine a câștigat bătălia finală, s-ar putea ca umanitatea să fi dispărut deja și eu încă să nu știu, mă anunțați dacă știți mai multe..

Aaa, încă ceva, toate astea sunt relatate de persoane de maximă încredere, de mult integrate în 5D, daa… ați ghicit, în 5D-ul ăla în care nu există dualitate, bine, rău, chestii… 😉 Se pare că în 5D nu există dualitatea doar se bat ca chiorii Draconieni cu ființe din 6D (mă întreb cum se văd unii pe alții, dar nah, asta face bătălia mult mai cool îmi imaginez…).

Într-o altă ordine de idei, o altă întâmplare care mi-a atras atenția este vizita epocală, exact acum când umblă din ce în ce mai multe zvonuri despre A Doua Venire (hmm.. întâmplător…) a lui Braco, un Gigi guru croat cu puteri miraculoase, printre care se remarcă privirea blajină.

Cică are un talent incredibil de a transmite prin privirea lui blajină energia solară.. Cică peste 3200 de oameni au fost prezenți la evenimentul “Puterea Tăcerii” pentru a se uita Braco la ei. S-a uitat la ei de vreo 20.000 euro.

Este clară supremația croată la capitolul gigisme gurice, am mai întâlnit în România diverse calități mai mult sau mai puțin unice, dar așa ceva.. Ok, ai noștri de obicei susțin că transferă cunoaștere, Duh Sfânt, inițieri fie prin niște maimuțăreli în jurul ucenicului, fie printr-o noapte arzătoare în jurul ucenicei, dar deocamdată nici un Gigi autohton nu a ajuns la asemenea nivel spiritual..

Am vrut să merg, dar mi-a fost teamă… Îmi tot răsunau în cap poveștile din copilărie cu Făt Frumos care se uită la Ileana Cosânzeana și rămâne grea… Hmm… De gurii autohtoni te mai protejezi cu măsuri contraceptive clasice, da’ de ăsta-i greu…. Nu m-am riscat.. Plus, gena privirii ăleia blajine pare dominantă…

Dar, de când am auzit, puțin frustrată recunosc, am vrut să verific “ce are el și nu am io”, și să știți că și eu pot. Mă gândesc să organizez un eveniment pe Lia Manoliu, preț de intrare modic, ce sunt până la urmă 100 de euro în 5D?!, și mă uit și eu.. Am o ușoară miopie, ceea ce suspectez și la el de altfel, dar asta nu face decât să potențeze intensitatea energiei solare transmise, pentru că mi se pare evident că “chiombirea” e mult mai tare decât “privirea”.

Chiar pe asta o să merg la promovarea evenimentului: “pentru suma modică de ….. nu doar mă uit la dvs., ca fraierul ăla, eu mă chiombesc…”…

Vă anunț data exactă.

Foto: Gigi Braco

 

 

Please follow and like us:

2 comments

  1. Lol … Nostim articolul , ca de obicei …stirea acea cu 18 feb i-a fost pusa in gura, ca o acadea, lui Corey Goode …din pacate altii au supt acadeaua … Corey nu a zis asa ceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.