Senzațional! Exclusivitate! Lista de prețuri a lui Iisus!

Posted by

Primesc multe mesaje (și vă mulțumesc) cu zeci de site-uri, inițieri, cursuri, conectări care mai de care mai stupide.. Câte unii deja sunt în stres maxim și au început să-și publice listele cu testimoniale (mai mult sau mai puțin SF) că cică “sunt unii care și-au propus să-i defăimeze”.. Dragilor, nici nu auzisem de voi, dar acum că v-ați băgat singuri în seamă, na, poate ne uităm mai atent… Nu de alta, dar vibrează comentariile voastre de echilibru interior..

Dar nu astăzi.. Astăzi abordăm cu un curaj nebun un subiect tabu în domeniul spiritualității – cum e cu plata? (în traducere liberă: “halatul, cât e halatul?”)

Ca să vă împărtășesc analiza pieței libere a spiritualității, mă uitam zilele trecute pe site-urile diverșilor maeștri mai mult sau mai puțin înălțați (unii chiar afundați rău, dacă mă înțelegeți…) și am observat că au crescut prețurile.. Unele pe cunoaștere, că așa umblă vorba în scara blocului.. 222, 333, 888 etc.. Altele pe și mai multă cunoaștere, adică în euro..

Cum am stabilit că am avut la viața mea ceva interacțiuni mai mult sau mai puțin fericite cu diverși guri, menționez câteva dintre idioțeniile cu care programează oamenii.. până se fac ei mari și se deprogramează brusc de tot..

Principala idioțenie care face ca abundența să dea năvala (în businessul lor, evident.. o mică perioadă, evident..) este: orice interacțiune gurică se plătește, că Gigi își consumă dramatic energia că te suportă pe tine, parameciul, în câmpurile lui inestimabile.. Și cu cât Gigi e mai dramatic, cu atât prețurile cresc mai exponențial..

Adicătelea el consumă energie că-ți transmite ție, neisprăvitul, cunoașterea absolută primită de el direct de la sursă prin canalizări torențiale. Nu mai zic dacă te vindecă, că daaa.. el te vindecă, unii te scoală și din morți (asta de obicei dacă n-ai apucat să le achiți ultima inițiere..)..

Și na, mult timp am zis, băi da, e corect.. energia gigică este o valoare (accent grav pe primul “i”)..

Dar ulterior m-a izbit o întrebare așa, retorică.. Mă, are cineva idee cât era o consultație acum vreo 2000 de ani? Dar acum vreo 2500? Mă întreb Iisus, Buddha, apostolii (toți până la insituționalizarea bisericii evident..) – mă, ăia cum s-or fi descurcat?  Hmmm.. Nu de alta, dar ăia atrăgeau mii de oameni fără event-uri și check-in-uri pe facebook.. Cred că erau storși energetic.. terminați… distruși..

Mai e o chestie care umblă prin industrie – dacă nu dai bani îți “faci” sau “iei” karmă (depinde de exprimarea fiecăruia).. Pfff… acum înțeleg… D-aia a luat frate Iisus toată karma colectivă, că a dat ca fraierul consultații gratuite.. Băi da’nimeni să nu-i zică și Lui? Ce oameni…

Slavă Domnului că în zilele noastre în România (și nu numai) pericolul de crucificare e minim, toți se protejează energetic maxim, nimeni nu face, dă, ia karmă. Adică nu așa..

Păi dragi maeștri, de ce nu transmiteți mai departe darurile pe care le-ați PRIMIT fără să condiționați de primirea vreunei plăți materiale? Ok, v-ați trezit primii, bravo, felicitări! Dar de ce oare să-i ajutați pe alții trebuie să coste zeci, sute,  mii de euro? Întreb și eu..

O să ziceți că nuuu, că este dreptul vostru divin la abundență și că trebuie să trăiți și voi și să conduceți și voi mașini de lux, că Universul înseamnă abundență… Daaa! Aveți dreptate! Parțial..

Că mă gândesc io.. dacă sunteți maeștri adevărați, atunci rezultă că fluxul abundenței nu are secrete pentru voi, nu??.. Buuun.. Asta înseamnă că veți atrage bani, ceea ce este corect și vă doresc… Dar oare trebuie neapărat condiționată transmiterea “iluminării” voastre? Vă zic eu: nu! Pentru că dacă ați fi cu adevărat maeștri și ați schimba viețile oamenilor, credeți-mă ar veni ei pe energia recunoștinței și v-ar da înzecit.. Vă dau în scris..

Dar voi… pentru că știți că e șansa vieții voastre să îl prindeți pe un amărât în cabinetul vostru, în urma campaniei google bine plasate, evident că îl taxați în avans pentru… da, așa e.. pentru nimic.

Sfatul meu sincer – ignorați primele aproximativ 10 pagini de pe google cu site-uri de terapeuți (nu 10 site-uri, 10 pagini, da?).. Există oameni ok, care transmit informație adevărată, care nu creează dependențe și programe aiurea, care sunt modești, care în mod incredibil au și alte surse de venit, pentru că sunt într-adevăr în abundență, unde plătești cel mult o sumă modică, dar ei nu au făcut un business din misiunea lor (nu-i găsiți SIGUR pe google decât pe ultimele pagini).

Măi copilași, când o să vă faceți voi mari o să înțelegeți că orice cunoaștere pe care credeți că o aveți sau ați inventat-o sau v-a fost canalizată aparține tuturor, nu e pe persoană fizică. Aa, ați avut privilegiul să v-o reamintiți primii? Asta eu zic că vine și cu o responsabilitate – aceea de a o DĂRUI mai departe.

La fel, tot când o să vă faceți mari o să aflați și voi că nu vindecați pe nimeni, poate doar prietenii imaginari din copilărie.. ALTCINEVA vindecă. ALTCEVA vindecă. Nu voi. Nu DAȚI energie de la voi ca să cereți bani pe ea.. Dacă dați înseamnă că sunteți fraieri rău.. Vindecarea vine din altă parte, și acolo nu se dă chitanță.. Ok, știu, nici la voi.. dar ați înțeles ideea..

Punctul de maxim l-am atins când un anumit guru, nu-i dăm numele, după ce îi transmisesem pe toate căile – de la subliminal la verbal direct că nu mă mai interesează terapiile lui, m-a întrebat resemnat “vrei să fim prieteni?”; io i-am zis “nu neapărat, dar dacă insiști..” și atunci mi-a zis: “știi că orice formă de relație cu o altă persoană presupune consum de energie pentru mine..” – cu alte cuvine, contra prețului corect, făcea orice, era și prieten cu mine.. (bine, știu că presta și altceva contra prețului corect, dar știa că n-are sens să menționeze..)

Așadar, dragii mei, dacă nu ar mai da năvală tot poporul la inițieri în energia fundăturii (jur, există!), inițieri în Cavalerii Mesei Rotunde (jur, și asta există, mi-a trimis mie un prieten al Chakrei… io m-aș duce dacă mi-ar garanta că e varianta cu Sean Connery.. deși poate ar fi mai de apreciat Inițierea în Lancelot (parcă-i mai mișto Richard Gere…)), inițierea frunzei, inițierea greierului sau, de ce nu? a broaștei, ce-ați face voi? Nu de alta, dar se-apropie momentul..

Există informație de calitate, pentru nivelul fiecăruia, nu mai credeți în toți șarlatanii.. Cum recunoaștem un șarlatan? Simplu: un adevărat maestru nu va accepta niciodată să fie numit așa, în preajma lui te vei simți ca cel mai valoros om, nu va spune niciodată “te ajut” – ci întotdeauna va recunoaște că nu el te ajută, nu îți va cere niciodată bani pentru că în mod real el știe că nu a făcut nimic pentru tine, nu el… El este doar un instrument. El este recunoscător pentru privilegiul de a fi devenit deja OM și pentru privilegiul IMENS de a sprijini, cu cât poate el, ca și alții să își descopere comorile din ei. Atât.

Toți ajungem OAMENI cu ajutorul altora – părinți, profesori, prieteni… Misiunea noastră este ca și noi, fiecare după puterea sa, să fim OAMENI pentru alții. Suntem co-creatori..

Mă întreb, ce poate fi mai frumos decât să știi că într-un moment de rătăcire, tristețe, disperare, ai fost Lumina din viața unui om? Cum să nu fie suficientă bucuria pe care o ai atunci când știi că ai dat mai departe darul pe care l-ai primit și tu? Cum să pui preț pe asta? Cât costă asta?

Ai cunoaștere? Perfect! Împărtășește-o cu ceilalți.. În dar ai primit, în dar dă-o mai departe.. Chiar dacă ai plătit, dacă ești OM știi că oricât ai fi plătit, ceea ce ai primit este neprețuit..

Îți stric businessul cu ideile mele? Buuun! Poate ai greșit businessul… Sufletul oamenilor nu are preț, indiferent câte “8”-uri are în coadă..

Pff… Mi-am “făcut”/”luat” la karmă-n seara asta……..

Please follow and like us:

8 comments

 1. Conform frumoaselor idei entuntate de dvs., nici psihoterapeutii nu ar trebui sa perceapa onorarii pentru sedintele lor caci si ei lucreaza cu o cunoastere ceva mai subtila pe care n-au inventat-o ei, si ei ar trebui sa traiasca din bucuria ca ajuta la vindecarea sufleteasca a oamenilor si in multe cazuri chiar ii ajuta sa creasca spiritual. Iar o sedinta de psihoterapie nu e chiar ieftina nici ea.

 2. Si eu sunt de parere ca nimeni nu vindeca pe nimeni. Nici eu ca psihoterapeut, nici medicul la care merg si.. nici macar medicamentul pe care mi-l prescrie nu e cel care ma vindeca! Pana si medicamentul doar faciliteaza procesul de vindecare (atunci cand nu doar gadila simptomu’), nu vindeca el insusi. Dovada e faptul ca unii se vindeca, iar altii nu, de la acelasi medicament..

  Cu toate astea, serviciile pe care le prestez ca terapeut nu sunt gratuite, desi, in anumite cazuri lucrez si pro bono. Cred ca e bine si firesc sa primim si noi un banut pentru serviciul prestat. Nu neaparat pentru a recupera banii ce i-am investit in educatie si formare, ci pentru simplul fapt ca nu pot achita factura la intretinere cu “placere”.

  – Buna ziua! Cu ce doriti sa platiti factura? Cash, sau card?
  – Nici unul! Eu platesc cu placere!

  Da, imi face placere sa fiu de folos oamenilor, sa ii ajut in masura in care pot, dar.. tre’ si gura mea sa manance ceva. Da,.. nu fac o afacere din psihoterapie (nici nu cred ca se poate!) si nu refuz pe nimeni care chiar isi doreste sa rezolve problema cu care vine. Imi place sa cred despre mine ca sunt om. Ma straduiesc sa fiu!

  Cat despre iluminare.. Da, sunt “iluminat”! Numa’ ce am achitat facura la curent! 🙂

  Semnat: Un iluminat.. artificial!

  1. Eu NU am o problema cu asta.. Ma refeream la cu totul alt segment… stiti ca sunt ‘maestri’ care fac initieri de mii de euro? In plus initieri in toate sistemele mai mult sau mai putin idioate pe care le-au ‘primit prin canalizari’.. Psihoterapia este o piata nivelata, presupune formari, studii si da, piata cerne… Dar diferentele nu sunt uriase, nu cred ca cineva plateste 1000 euro sedinta.. la asta ma refeream. La fel si unele persoane din domeniul spiritualitatii care chiar ajuta oameni si evident sunt platiti pentru asta.. Problema este la manipulari si excese.. atat.

 3. Superb articol…punct ochit,punct lovit…Eu sunt maestru reiki si pentru ajutorul oferit(ce-i drept apropiatilor… momentan)nu am cerut niciodată ceva.sunt mulțumită dacă în cel ajutat se schimbă ceva,adica înțelege că pentru a-i schimba pe cei din jur,trebuie să înceapă cu el.

   1. Mai sunt și alții. Dar, aceste inițieri, într-adevăr au devenit o industrie.Si față în față, și la distanță, și prin canale și te mai miri cum, banul să iasă. Asta m-a determinat în timp, să nu mai am încredere în tot felul de maeștri care te invită să le dai bani… Am întâlnit unul, care înainte de toate m-a măsurat, energetic vorbind, a spus că s epoate și a cerut ceva simbolic, așa ca să existe totuși un schimb, să nu fie pe degeaba. Mai merge…

 4. frumos. imi place cum gandesti, cum pui adevarul in.. prim plan.
  relax cu karma. oamenii amesteca karma cu reincarnarea si iese o varza.

  e scris.. in dar ai primit in dar sa dai. dar cine mai respecta calea.. 🙂 azi vor toti s klasse.

  om esti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.