Șaisprezecimea mea, femeia!

Posted by

Cum n-avem altă treabă mai bună, revenim la o temă extrem de popularizată în zilele noastre: femeia, respectiv feminitatea.. Dar nu din orice perspectivă, ci din perspectiva care de fapt contează cel mai mult, ați ghicit.. din perspectiva maestrului spiritual, să-i spunem.. că merge.. Pompiliu Balmoș Dunăreanu…. Îl știți pe Dunăreanu, maestrul spiritual absolut.

(presupun că nu este necesar, dar ca să evit orice dubii, menționez că Dunăreanu este personaj colectiv, adicătelea aproape toți sunt mai mult sau mai puțin la fel.. Acum, na, cine se simte, n-am ce-i face….)

Am stabilit că spiritualitatea este un business bunicel, dacă ai anumiți parametri nativi (măsurați atent cu ansa) și evident, structură de business man.. Acum, nu o să avem pretenția ca toți maeștrii spirituali să aibă flerul Preafericitului, dar cât de cât s-au prins și ei cam cum stă treaba..

Așadar, ce e esențial la un business? Da, răspuns corect, CLIENTELA. Trebuie identificat targetul, publicul țintă. Evident, în acest domeniu publicul predilect este cel feminin, din multiple motive pe care nu le enumerăm aici, că nu ăsta este subiectul..

Dunăreanu s-a prins încă de la prima sută pe ansă că are misiune spirituală de gravitate maximă, așadar a realizat că trebuie urgent să se metamorfozeze într-un personaj misterios, cu iz ușor (foarte ușor) romantic, să-și mențină abdominalii la cote cât de cât optime.. ce mai, a devenit acest Mr. Grey de colțul străzii, asigurându-și succesuri fără număr în cadrul publicului feminin profund oftător și căutător de elevarea spirituală supremă, pe care o poate obține în exclusivitate doar prin mijlocitorul direct al divinității pe pământ, ați ghicit, Dunăreanu..

Astfel, fiind parte din misiunea pe care cu smerenie și-a asumat-o viața asta, Dunăreanu se sacrifică pentru Umanitate și nu ratează nicio domnișoară sau doamnă, indiferent de vârstă, ocupație, studii etc. El își răspândește cu generozitate cunoașterea fără a folosi metode de protecție împotriva bolilor cu transmitere sexuală, deoarece asta este misiunea lui ca gigolo-terapeut (a fost coleg de bancă chiar cu Gigi… acum nu se suportă, sunt concurenți..).

Inevitabil, ajungem la categoria de “foste”.. Na, toți gurii mai devreme sau mai târziu o comit karmic și își unesc destinele, pe perioade cuprinse între o săptămână și maxim 2 ani, cu câte o doamnă; normal.. Doar că lucrurile nu rămân așa.. Între timp, doamna începe să împrumute din calitățile “paranormale” mai mult sau mai puțin reale ale gurului, transformându-se într-o.. ați ghicit… “gură”. Cum altfel putem numi fosta nevastă a “gurului”? (nu vă gândiți la tâmpenii, vă rog.. e femininul logic)

Săptămâna, luna sau anul petrecute în imediata apropiere a unui guru sunt într-adevăr mai ceva decât o facultate, că gurul ce face el de fel? Exact, ați ghicit! Emană.. Diverse.. Iar “gura” ce face? Daa, din nou ați ghicit, felicitări! Absoarbe.. Energii.. (treaba voastră la ce vă gândiți, ce spun eu aici este știință pură..)

Și uite-așa se face că fix în momentul în care gurul decide că trebuie să-și continue epopeea fascinantă în viața asta și să mai emane și pe la alte doamne cu mai mult potențial financiar câte niște energie de calitate premium, are grijă să o asigure pe fosta “gură” de calitățile paranormale fantastice pe care i le-a transmis doar prin simpla prezență (și mai ales prin absență) în săptămâna, luna sau anul care trecură. Unii mai au și copii împreună, câte unii chiar mulți, și atunci face parte din “the legacy”.

Nu de alta, dar ideea că din gâscă ai devenit gură te face să accepți mai necondiționat țeapa pe care ți-ai luat-o punând botul la tâmpeniile pe care ți le-a debitat la începutul relației..

Așadar, nou transformatele “guri” încep să-și împartă în toate cele patru zări proaspătele descoperite calități para-psiho-pupu. Și uite-așa industria spiritualității înflorește, ceea ce este ok, PIB-ul României crește, moneda se întărește, economia înflorește.. Aaaa, stai că nu e fiscalizată.. Nu contează, cert e că oamenii devin din ce în ce mai spirituali..

Estimez că în câțiva ani toate colțurile patriei vor fi pline ochi cu conferințe (cacofonie intenționată) de spiritualitate.. Diverse triburi matriarhale care se vor “bate” spiritual pentru supremația asupra discipolilor, asta pe de-o parte pentru că numărul de diplome de dezvoltatori personali crește într-un ritm năucitor, iar pe de altă parte numărul fostelor consoarte de guri, actualmente ele însele guri (ok, până și eu devin confuză :))..), va crește de asemenea năucitor..

Îmi imaginez (că am stabilit că am imaginație bogată, ce naiba să fac?!) cam cum arată ceremonia de deschidere a unei conferințe spirituale organizate de o gură:

“Bine ați venit la conferința spirituală pe care am organizat-o. Aici vă veți descoperi pe voi.. Dragele mele, voi mă cunoașteți.. Bine.. Dat fiind că sunteți sor-mea, prietena din grădiniță și vecina de la 3, pot spune că mă cunoașteți chiar foarte bine…

Știți cât de multă cunoaștere am absorbit nefăcând real nimic, mie mi-e încă greu să citesc cărți mai groase de 10 pagini și încă am probleme cu cratimele. DAR… Fostul meu soț, ilustrul guru Bălmoșelu (aici toate oftează prelung, cu privirea împăienjenită de emoție), mi-a transmis toată cunoașterea lui.. Iar el știa să citeasca!

Transferul cunoașterii a fost treptat, atât cât eram eu pregătită să absorb pe frecvența mea, mai întâi printr-o șosetă pe care și-o lăsase (acum realizez că intenționat, atunci i-am făcut scandal monstru, încă eram inconștientă) lângă pat.. Îmi amintesc și acum senzația de omnisciență pe care am experimentat-o prin toți porii, prin toate simțurile.. Mai ales olfactiv…

După care un alt moment de revelație a fost când a venit beat criță în seara aceea binecuvântată (Maricica, tu-ți amintești, desigur, că beat fiind, a nimerit mai întâi la tine, la etajul 3) și într-un moment de conectare la Absolut, și-a vomitat efectiv toată Cunoașterea pe halatul meu.. Off, atunci a fost prima mea conectare cu Sinele Superior; ok, l-am înjurat, dar în secunda următoare m-am iluminat..

Să nu mai pomenim de toate cele două uniuni pe care le-am avut.. Eu sunt dovada vie a veridicității bancului ăluia cu femeia conectată la sursa de energie… Nu a existat priză mai însetată de cunoaștere și ștecher mai generos decât noi doi.. Acum a trecut pe alt tip de curent, dar e ok, sunt atât de înălțată spiritual că i-am dăruit libertatea fără să clipesc..

Așadar, după cum vedeți, toate cele de mai sus mă validează să fiu la rândul meu o gură iluminată, cu misiunea clară în viața asta să iluminez și pe alții, că totul are un sens, chiar și perioada petrecută cu nenoroci… iubitul meu fost soț, gurul Bălmoșelu.

În continuare, vă anunț programul conferinței:

9:30 – 11.00 STAT la micul dejun

11.00 – 13.00 FIINȚARE INTENSĂ (adică stat)

13.00 – 15.00 CONECTARE la LUMI PARALELE (adică un pui de somn)

15.00 – 17.00 FIINȚARE MAI PUȚIN INTENSĂ (adică stat la un păhărel de palincă)

17.00 – 19.00 CUNOAȘTERE DE SINE (adică stat în fața oglinzii)

De la 19.00 RECONECTARE LA LUMI PARALELE (somn ca lumea)”

(.. din două în două săptămâni)

Timp în care Dunăreanu, la rându-i ocupat cu propria misiune de răspândire a cunoașterii adevărate,  ajunge ca după 5.000 de femei (acum, să nu exagerăm, să nu-i dăm lui Bălmoșelu atât credit.. ok, 5.000 de femei x 2 minute – ar veni vreo 7 zile în total într-o viață.. restul literatură de specialitate – Playboy, Hustler, etc.) să cunoască într-adevăr FEMEIA, să realizeze importanța ei în viața lui, alta decât să-l susțină energetic și financiar, sau să-i facă urmași, sau să-l suporte, sau să facă piața, sau să-i spele șosetele..

Începe să organizeze seminarii și conferințe oftătoare pe tema feminității, a femeii, pe care el o cunoaște anatomic atât de bine, interior-exterior și jante… Și încă umple sălile cu gâște oftătoare, care speră să fie următoarea “ultima”, cu puțin noroc cât timp Bălmoșelu încă se poate deplasa singur la toaletă..

Offf, s-a făcut târziu, mă duc la conferință…

Sursa foto: https://pics.onsizzle.com/мужчины-созданы-для-прекрасного-1209812.png

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.