Rețeaua de canalizări și conectaaaarea cu îîîîngerii

Posted by

Așa simpatică e perioada prin care trecem! Cu adevărat specială, unică în istoria omenirii..

Ce mi se pare foarte tare este că mai nou una-două, la câteva zile, găsești o grămadă de băieți și fete care intră în legătură directă ba cu Arhanghelul Mihail, ba cu Iisus, ba cu Melchizedek, și mulți alții; nimeni încă nu a reușit să-i ia un interviu lui Dumnezeu, sau poate doar n-am fost eu pe fază. Dacă știți ceva vă rog anunțați-mă și pe mine..

La categoria “canalizări” (channeling) – sunt acei neni care, zic ei, prind posturi străine, nu zic că unii nu pe bune (să nu fim hateri), dar cu siguranță mare parte frecvențele spitalului de psihiatrie din oraș.

Vizionară de fel, mi-e clar că ăsta este viitorul televiziunii. În câțiva ani sigur vom avea breaking news-uri cu Sf. Petru care transmite gradul de ocupare în Rai și locurile disponibile sau vreo dezbatere live între Lucifer și Uriel, cu tema “Omenirea, încotro?”. Olivia Steer degeaba se chinuie să facă audiență, cu siguranță n-are nicio șansă când o să aibă emisiune live Maria Magdalena cu sfaturi de gătit vegan..

Mai sunt ăia, adică.. alea cu îngeri, arhangheli.. Sunt câte unele care și i-au adjudecat.. Îți trebuie inițieri să te conectezi la Arhanghelul Mihail, că dacă nu-ți face o tanti inițierea nici nu te bagă în seamă..

Asta e ca și cum trebuie să plătești ca să poți să bei apă dintr-un izvor.. Că tu singur nu ești în stare.. Nuuuu, trebuie să-ți destupe ele esofagul..

Întotdeauna am zis că sunt super deștepți ăia care au inventat conceptul de diamant (ăia cu cristale Swarovski un pic mai fraieri, dar au prins ideea și până și ei fac treabă bună); sau ăia care vând de exemplu “teren” pe Lună, sau pe Marte.. Foarte tare!

Fix la fel fătucile astea care s-au găsit ele brusc inițiate în terapii cu Îngeri.. Ok, că s-or fi conectat ele, n-am cum să știu.. Poate.. Dar mă rog de ce ai nevoie să te inițieze ele pentru a te conecta și tu? Chiar o fi necesar să plătești pe cineva să te “conecteze” cu îngerii?? Pe bune??

Adicătelea, dacă zici și tu acolo o rugăciune la Mihail, oare se întoarce cu spatele după ce-ți dă și două peste ceafă că nu vii din partea lu’ tanti X?? Că are contract? Hmm..

Ca să mă conving, am intrat și eu pe youtube că am văzut că sunt meditații de conectare cu îngeri și arhangheli .. Ahhaaaa, deci aici o ratam, trebuia prin youtube!!!

O doamnă (na, peste ea am dat) te bagă în meditație de “conectaaaaare”, “curățaaaaaaaare” și “armonizaaaaaaaare” (așa vorbește, pe bune; din păcate nu pot reda aici și glasul incredibil de pițigăiat care îți zgârie tot sistemul nervos central). Îngerii, entități diafane și înțelegătoare, probabil sunt singurii care pot sta în preajma ei.. Deci îmi dau seama din start că e un plus, că entitățile negative n-ar rezista sigur.. Ar înjura-o instant de mamă.

Așa… Deci începe meditația.. În total câteva minute (aici chiar înțeleg, time is money, doamna respectivă sigur trebuie să-și drămuiască energia și timpul pentru activități direct aducătoare de bani.. În plus, îngerii au și ei probabil programul lor..).

Textul de mai jos (transcriptul meditației) ar fi ideal redat de Ilie Dobre (pentru cei care nu știu este un comentator sportiv celebru pentru debitul verbal și rapiditatea comentariilor sportive) – dați pe google, youtube etc..

Așadar (cu glas miorlăito-pițigăiato-strident):

“Biiiine aaați venit la meditația de conectaaaare cu Arhanghelul X. Închideeeți ochiiii și stați într-o poziiiiiție comoooodă. Conectați-văăă la Arhangheluuuul X.  Simțiți iubiiiirea care se revaaarsă peste voi. Simțiți iubiiiirea care se revarsă din voi. Suuunteți iubire. Acum deeeeschideți ochiiiii.”

Huh? Mă uit la ecran: 3.12 minute.

Ca de obicei, mă gândesc că probabil n-am făcut eu ceva; ea sigur m-a conectat cu Arhanghelul X, că na, îl are pe speed dial.. Doar că eu probabil am făcut ceva greșit sau n-am făcut.. O iau de la capăt.

Singurul lucru pe care l-am obținut este antrenarea temeinică a mușchilor pleoapelor, că practic întreaga meditație a fost un clipit prelung.. Când să intru și eu în starea corespunzătoare, țipă la mine să deschid ochii.. De Arhanghelul X tot n-am dat.. Hmmm.. O fi poate că n-am inițiere???

În fine, după toate dezamăgirile, cred că m-am hotărât. Îmi fac religie.. Adică ce? Eu nu pot?

Am discutat aseară două ore cu Dumnezeu, super băiat, mi-a zis că e idee bună și se bagă. El vine cu know-how-ul și eu trebuie să mă ocup de promovare. Profiturile se împart la doi. A fost de acord să-mi acorde câteva interviuri, a identificat și el potențialul pe publicitatea online.

Suntem în discuții pentru un beaking news în prime-time și foarte curând lansăm și magazinul hand-made de produse. Lucrăm la asta.

Cred că piesa de rezistență va rămâne inițierea în Dumnezeu. Nu ai inițierea, treaba ta, Iadul te înghite (am zis să păstrăm noțiunea asta, o să plătim niște copyright la Patriarhie, dar dă bine, au făcut treabă bună băieții cu asta în ultimii 2000 de ani..).

Ok, acum vă pup, am un business plan de scris..

Please follow and like us:

3 comments

  1. Channelingul e un fenomen global si destul de vechi, Moise a primit cele 10 porunci prin comunicare, la fel si alti profeti din biblie cum este Ilie. Iisus avea deseori comunicari spirituale. Este treaba veche, canalizarea asta, de cand lumea! Varianta moderna de youtube e ca o copie chinezeasca. Si banuiesc ca asta evidentiezi, o lipsa totala de estetica. E mai placut cand stim ca “canalizatorul” e veritabil, a scris cinci carti si a fondat miscarea new age. Dar toate fiind deja fumate, noi astia post-newAge ne reinventam. Eu am incercat sa imi canalizez cainele :)), apoi am facut canalizari platonice, sa vad ce imi comunica solidele si floarea vietii. Am ramas surprins de propria intuitie. Mai nou fac canalizari iubitei cand sunt la job, adica ghicesc ce vrea inainte sa ajung acasa si fara sa vorbesc cu ea la telefon. Sa nu mai spun de mama mea care e capricorn si aproape zilnic transmite ceva si daca nu ii faci canalizare telefonica, e bai mare. Oricum, numarul unu, ramane seful meu care simte daca il canalizezi sau nu. Cum ai rupt legatura de channeling cu el, cum te suna sau da email ca nu ai inteles task-ul. Cand plec de la job efectiv simt pe creier cum se inchide canalul radio cu seful.

  2. 🙂 “canal de bani” gratis, la minut 🙂 nu e rea ideea, desi cam veche….si totusi, inca viabila 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.