Inițierea Unicornilor – superofertă

Posted by

Zic să fac o pauză.. Aș, da’ ce, se poate?

În fața ochiului din dotare și a chakrei aferente îmi apare o pagină/site (nu mi-e clar.. ceva..) pe care scrie “Inițieri la distanță”. Hmm.. Da, pare interesant, mă obosesc groaznic drumurile..

Îmi zic: “ce tareeee, îmi și imaginez “Adăugați inițierea în coș”, “Condiții și termeni de livrare” și neapărat “Condiții de returnare””…

Dau click.. Stupoare! Primul lucru – un buton “Shop now”.. Huuhhh?!?!

După care apare adresa unui site de cumpărături online (din principiu nu fac reclamă gratuită, vă las să îl descoperiți singuri, mulți chemați, puțini aleși.. Nu oricine ajunge acolo – ceea ce deja îmi ridică semne de întrebare privind sănătatea mea mentală)..

Să continuăm.. Primul lucru afișat “My basket: 0,00 lei”.. Huuuuuuuuuhhhhh?!?!?! Mă simt brusc fără pic de inițiere…

Identific o tentă cu un ușor potențial înșelător, pentru că nicăieri nu este clarificată unitatea de măsură – ok, plătesc 151 lei pentru o inițiere distanțată în Ordinul lui Melchizedek, dar cât primesc?? Un kilogram, un litru, un metru pătrat, o pungă.. Nu e clar..

Continuăm..

Pentru transparență îmi fac un cont – nume, prenume, data nașterii (hmm.. clar e la derută, sigur știu ei deja din Akasha…), adresă (na, pentru livrare), date de card (se știe că Akasha nu înregistrează codul de siguranță de pe spatele cardului, deci face sens..).

Pe rezonanță, prima afișare… “Conectare cu sirenele“.. Ma întreb, zic eu justificat, o fi ok pentru timpan? Pare că da.. Tot 151 lei, tot butonul “Shop now”, cu precizarea că sunt donație..

Efectiv nu mă pot hotărî între “Conectarea cu sirenele” și “Inițierea unicornilor” – aici, nu mi-e clar dacă mă consideră pe mine unicorn și vor să-mi facă o inițiere sau vor să-mi facă o inițiere a Unicornilor – apăs butonul “Citește mai mult”, situat strategic lângă cel cu 111 lei prețul donației (?!). Ha, Melchizedek e cu 40 de lei mai valoros, Melkizedek rulz… Sirenele la fel, dar ele sunt mai multe, e logic…

Acum, să ne imaginăm procesul de achiziție a una bucată inițiere a.. să zicem.. Unicornilor:

“- Bună ziua!

– Bună ziua!

– Aș dori și eu o bucată de inițiere a Unicornilor, vă rog! Mai aveți pe stoc?

(Aici sunt două variante de răspuns, că am un talent unic de a complica lucrurile… Ar fi varianta “Da, mai este unul disponibil” sau “Nu, tocmai s-au terminat, dar așteptăm un transport pe vineri, am făcut ieri comandă la reprezentanță..”. Pentru simplificare, continuăm cu prima variantă… )

– Da, mai este unul disponibil..

– Ce culoare, vă rog? Aș fi vrut mult să îmi aleg eu culoarea..

– Mai avem doar pe alb..

– E perfect, după cum evident v-ați dat seama, eu sunt o ființă spirituală de vibrație înaltă, nu aș fi acceptat o altă culoare.. M-ar ajuta de asemenea un corn strălucitor, să iasă în evidență în Fratelli.. Știți, se întâmplă uneori să fiu în întuneric.. Se poate?

– Aveți noroc, e ultimul și are și corn auriu; se vede perfect în Fratelli.. În Loft nu face față foarte bine, dar pentru Fratelli e perfect..

– Incredibil! Cum materializez.. E clar, am fost ales.. Păi, cum facem? Donația obligatorie pentru serviciile prestate gratuit unde o transfer? Pot plă.. dona cu card?

– Bineînțeles, plă.. donați donația obligatorie pentru serviciile prestate gratuit cu cardul, pe site-ul nostru..

– Perfect! Acum am făcut plata. Acum ce fac?

– Mergeți în sufragerie, pe canapea….

– Wow!!!! E clar, e un semn!!! De unde ați știut că am canapea în sufragerie?! Sunteți profesioniști, am simțit eu bine în Anahata… M-a înțepat un pic Ajna, dar probabil a fost de la vibrația înaltă….

– Da, se întâmplă frecvent…

– Așa, deci mă așez pe canapea..

– Da, vă așezați comod pe canapea.. Vă relaxați total.. Fiecare mușchi, fiecare os, fiecare gât, fiecare nas, fiecare unghie.. Insistați la unghiile degetelor mici… Singurul lucru pe care trebuie să îl mai faceți este să răspundeți la sonerie când sosește…

– Unicornul!?!?!?!?! întrerup eu cu un amestec de îngrijorare, nerăbdare și uimire.

– Nuuuu, curierul….

– Aaa, am înțeles… Ireal, fantastic, ați luat din Akasha și adresa… Ce mai, e cea mai bună decizie a vieții mele, e clar..

– Curierul nostru vă va înmâna un mic pachețel cu o mică țigară.. de.. să zicem, foi… nu vă puneți prea multe întrebări legate de aspectul neregulat al acesteia, fumați-o cu încredere… Tot ceea ce livrăm este fabricat manual de către maeștrii noștri înalt inițiați în ritualuri vechi din timpurile Lemuriei..

– Atât?

– Atât.

– Îmi cer scuze, nu vreau să par un neinițiat, dar, să zicem dacă am vreo reclamație sau vreau să returnez achiziția… Cum fac? Eliberați certificat de garanție?

– Unicornul vine cu tot ce este nevoie.. Orice detalii suplimentare le discutați direct..

– Cu… unicornul?!?!

– Stimate domn, am multe comenzi de onorat, dn păcate nu mai pot sta la telefon.. Tocmai s-a terminat stocul de Munay Ki, trebuie să dau comandă și în plus unul dintre arhanghelii cu care lucrăm a întârziat (din nou) la serviciu… Vă urez succes! La revedere! Vă mulțumim că ați comandat de la noi, vă mai așteptăm..”

Mai sunt de menționat de pe site-ul respectiv următoarele articole:

“Palma budistă tibetană” – cred că e varianta soft, la gradele mai înalte se trece la picioare, pumni și bâte…

“Mesaje de la sufletul tău” – uite, frate, unde umbla tot timpul ăsta…. Încerca să ma contacteze pe site-ul ăstora….

“Cum scăpăm de ghinion” – pe bune?!?!

“10 metode de prosperitate cu Money Reiki” – Money Reiki?!?! Trebuie verificat cu atenție moneda în care se lucrează, să nu fi studiat băieții prin Botswana…

“De ce nu e bine să spunem Sărut Mâna” – ?!?!?!?!

“8 pași pentru găsirea sufletului pereche” – cred că merge totuși cu multiplu de 8, că am încercat cu 8 și nu merge, poate o iau eu în direcția greșită… E de aprofundat.

Și altele….

🙂

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

3 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.