Sa sapam, zic..

Vine o vreme in viata fiecaruia.. ok, nu chiar a fiecaruia, dar a unora… in care, brusc si fara de notificare prealabila, te izbesc niste intrebari.. existentiale.. gen “cine sunt?”, “de ce sunt?”, “de ce sunt aici?”, “cine e asta care doarme langa mine?”, “cine e aia care doarme (cateodata) langa el?” etc.. Le vom aborda treptat pe toate..

Eh, dupa ce-ti scuturi hainele, membrele, creierii si sufletul de socul izbiturii, unica sansa care ramane este aplicarea cu succes a principiului “Taci si sapa!” (din cunoscutul banc cu Alinutza).

Asadar, incepem si sapam..

Eu sap de ceva vreme, si m-am hotarat sa imi pun la dispozitia publicului larg abilitatile de forare descoperite pe parcursul mai mult sau mai putin indelungatei existente..

Pe principiul universal al rezonantei, daca esti aici, taci si sapa..

(impreuna cu mine)

… sa ajungi la TINE.

 

1 Comment

  1. Si ce naiba faci daca “vremea” asta a intrebarilor existentiale te-a traznit din copilarie? daca ai fost genul, dupa cum spun unii parinti, “mai salbatic” si in izolarea ta auto-impusa, ai observat si ai tot observat si nu ti-a placut/nu ti s-au potrivit programele a 90% din ceea ce ai observat/s-a derulat prin fata ta? 🙂 “ghinion de nesansa”! ar zice altii! 🙂 si atunci automat, de atunci, firea ta a tot intrebatoare si a tot scormonitoare a tot analizat cauze, consecinte, responsabilitati, etc decizand in cea mai mare parte, in cunostiinta de cauza..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s