Sa sapam, zic..

Posted by

Vine o vreme in viata fiecaruia.. ok, nu chiar a fiecaruia, dar a unora… in care, brusc si fara de notificare prealabila, te izbesc niste intrebari.. existentiale.. gen “cine sunt?”, “de ce sunt?”, “de ce sunt aici?”, “cine e asta care doarme langa mine?”, “cine e aia care doarme (cateodata) langa el?” etc.. Le vom aborda treptat pe toate..

Eh, dupa ce-ti scuturi hainele, membrele, creierii si sufletul de socul izbiturii, unica sansa care ramane este aplicarea cu succes a principiului “Taci si sapa!” (din cunoscutul banc cu Alinutza).

Asadar, incepem si sapam..

Eu sap de ceva vreme, si m-am hotarat sa imi pun la dispozitia publicului larg abilitatile de forare descoperite pe parcursul mai mult sau mai putin indelungatei existente..

Pe principiul universal al rezonantei, daca esti aici, taci si sapa..

(impreuna cu mine)

… sa ajungi la TINE.

 

Please follow and like us:

One comment

  1. Si ce naiba faci daca “vremea” asta a intrebarilor existentiale te-a traznit din copilarie? daca ai fost genul, dupa cum spun unii parinti, “mai salbatic” si in izolarea ta auto-impusa, ai observat si ai tot observat si nu ti-a placut/nu ti s-au potrivit programele a 90% din ceea ce ai observat/s-a derulat prin fata ta? 🙂 “ghinion de nesansa”! ar zice altii! 🙂 si atunci automat, de atunci, firea ta a tot intrebatoare si a tot scormonitoare a tot analizat cauze, consecinte, responsabilitati, etc decizand in cea mai mare parte, in cunostiinta de cauza..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.